چ رفتارهایی بدجنسی داره ؟ بدجنس کیه؟ خاطرتون از بدجنسا چیه
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چرا باید از بدی ها بگیم وقتی میتونیم به خوبی ها توجه کنیم؟
وقتی به بدی هایی که مردم در حقم کردن فکر میکنم و تعریفش میکنم حالم بد میشه پس ترجیح میدم به خوبی هاشون فکر کنم تا حالم خوب بشه و باور کنم ادمای خوب کم نیستن
اینطوری خوبی هاشونم وارد زندگیم میشه
این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
چرا باید از بدی ها بگیم وقتی میتونیم به خوبی ها توجه کنیم؟ وقتی به بدی هایی که مردم در حقم کردن فکر ...
میخوام بدونم ادم بدجنسا چ شکلی ان
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘