ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگی کاش برگردم ب عقب یبار دیگه حس اون روزو داشته باشم
ترس شیرینیه
ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
چی برای پذیرایی میزارید ؟ اجیل و گز و سوهان و پشمک خاج عبدالله بزار دو مدل شیرینی بگیر خشک و تر ، اگه خواستی بستنی هم بده ، انقدر تا خرخره فرو کن تا حرف نزنن فقط بخورن ، شوهرم بهم گفت اینکارو کن بعد خودش رفت ی عالم خرید کرد اورد داد گفت خلنواده ام عاشق اینان میخورن مهریه رو عم با ترفند نوشتن😂😂😂😂😂😂 نترس بابا دلت شیر باشه