یک ماهه ساختمون سازی داریم کلا بهم ریختم خیلی داغونم نه موهامو رنگ کردم نه رسیدگی آن چندانی بعضی وقتا آرایش دارم بعضی وقتا نه احساس زشتی بهم دست داد امشب ابجیم کلی رسیده بود به خودش موها دکلره آرایش عروس تقریبامنم از ساختمون اومدم خیلی خسته بودم همین که پسرمو آمدم بخوابونم پیشش خوابم برد خونه مامانم زندگی میکنیم یک ماهه ابجیم اومد بیدارم کرد باچشمای پوف کرده پاشدم احساس کردم خیلی زشتم اون لحظه دلم گرفته پیش دامادمون شوهرم احساس کردم خیلی داغونم دعاکنید زود تموم شده برم خونم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید مگه شما بنا هستید؟؟یک آرایش مگه چقدر طول میکشه نهایت ۵ دقیقه. مو رنگزدن هم فوقش یکساعت. لباس مرتب پوشیدن همکه کاری نداره. من برادرم کارگر ساختمان سازی است وقتی برمیگرده از سرکار با کت و شلوار و شیک و پیک میاد.هر کی میبینه فکر میکنه مهندسه😅😅آدم بخواد مبشه. سعی خودت و بکن.پاشو تکون بده خودت و
😊😊😊فکر میکنین آرایش خوشگل میکنه ,صورت شمارو از حالت طبیعیش خارج میکنه میشه یه چیز مصنوعی من وقتی به صورت یه خانمی با ارایش غلیظ نگاه میکنم خورشو نمیبینم تنها چیزی که تو دید من یه وجب کرم پودر و رژش هست...نچرال بودن همیشه خوبه..آرایشم جای خودشو داره نه هر لحظه وهر روز
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
ببخشید مگه شما بنا هستید؟؟یک آرایش مگه چقدر طول میکشه نهایت ۵ دقیقه. مو رنگزدن هم فوقش یکساعت. لباس ...
آره ولی من کارگر نیستم ولی ریزه کاری های خونمو انجام میدم زود تموم بشه واقعا خسته میشم چون خونه مامانمم کارا بامنه مامانم مریض شده بچمم که سه سالشه خب یکمی سخته