2777
2789

یک ماهه ساختمون سازی داریم کلا بهم ریختم خیلی داغونم نه موهامو رنگ کردم نه رسیدگی آن چندانی بعضی وقتا آرایش دارم بعضی وقتا نه احساس زشتی بهم دست داد امشب ابجیم کلی رسیده بود به خودش موها دکلره آرایش عروس تقریبامنم از ساختمون اومدم خیلی خسته بودم همین که پسرمو آمدم بخوابونم پیشش خوابم برد خونه مامانم زندگی میکنیم یک ماهه ابجیم اومد بیدارم کرد باچشمای پوف کرده پاشدم احساس کردم خیلی زشتم اون لحظه دلم گرفته پیش دامادمون شوهرم احساس کردم خیلی داغونم دعاکنید زود تموم شده برم خونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچوقت آرایش نمیکنم هیچوقتم احساس نکردم زشتم چرا خودتو دست کم گرفتی مگه ارایش زیبایی میاره 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بنظرم مهم نیست این چیزا اعتماد ب نفستو از دست نده عزیزم

شما هم یه انسانی و گاهی خسته ای مگه رباتی ک همیشه مرتب و ارایش شده باشی؟

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

با جون و دل درکت میکنم من پارسال قبل از عید همین جور بودم ۳ماه خونه مامانم بودم تا خونه آماده بشه خیلی خیلی سخته

ولییی دلایل شما اصلا درک نمیکنم حالا یه آرایش ارزش نداره خودت ناراحت کنی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ببخشید مگه شما بنا هستید؟؟یک آرایش مگه چقدر طول میکشه نهایت ۵ دقیقه. مو رنگ‌زدن هم فوقش یکساعت. لباس مرتب پوشیدن هم‌که کاری نداره. من برادرم کارگر ساختمان سازی است وقتی برمیگرده از سرکار با کت و شلوار و شیک و پیک میاد.‌هر کی میبینه فکر میکنه مهندسه😅😅آدم بخواد مبشه. سعی خودت و بکن.پاشو تکون بده خودت و 

اینکه خواهرت ارایش عروس کرده بود اونم برای اومدن خونه مادرش خیلی غیرعادیه

اصلا ادمایی که ارایش غلیظ میکنن برای یه جای عادی نمیپسندم و درک نمیکنم 

من بدون ارایش مهمونی هم رفتم با لباسلی اداره و بی ارایش ولی حس کردم چقدر هم بهتره قیافه م نسبت به خیلیا

آره

😊😊😊فکر میکنین آرایش خوشگل میکنه ,صورت شمارو از حالت طبیعیش خارج میکنه میشه یه چیز مصنوعی من وقتی به صورت یه خانمی با ارایش غلیظ نگاه میکنم خورشو نمیبینم تنها چیزی که تو دید من یه وجب کرم پودر و رژش هست...نچرال بودن همیشه خوبه..آرایشم جای خودشو داره نه هر لحظه وهر روز

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ببخشید مگه شما بنا هستید؟؟یک آرایش مگه چقدر طول میکشه نهایت ۵ دقیقه. مو رنگ‌زدن هم فوقش یکساعت. لباس ...

آره ولی من کارگر نیستم ولی ریزه کاری های خونمو انجام میدم زود تموم بشه واقعا خسته میشم چون خونه مامانمم کارا بامنه مامانم مریض شده بچمم که سه سالشه خب یکمی سخته