2777
2789

(میتونین به تاپیک قبلیم یه سری بزنید تا بیشتر از جزئیات خبر دار شین)

دوس*پس*م به شدت اهل گیم هست و یه سری مشکلات هم داره. جدیدا بیشتر از قبل پیش دوستاشه! آخر شبا میاد و اون موقع هم من می‌خوابم دیگه 🙂 (بچه 15/16 ساله هم نیستیم من 21 سالمه اون تازه 25 سالش شده)

چند روزه که دیر به دیر آنلاین میشه یه پیام میده میره ولی رفتارش همچنان طبیعیه مثل قبل یعنی تو چت کردنش هیچ تغییری نکرده همونجوری که ناز میکشید یا غر میزد بازم همینجوریه ولی وقتی من زیاد غر میزنم آف میشه و تا روز بعد نمیاد...

انقدر بهش گفتم و قهر کردم در این مورد که دیگه خسته شدم، میخوام بهش بگم بیا تمومش کنیم.‌ دیگه سر شدم از هر نوع محبت و علاقه ای که بهم داشت حتی الان از قهر کردنم خسته شدم از همه چیش خسته شدم اونم ظاهرا قصد نداره این شرایط رو درست کنه شایدم مشکلاتش اجازه نمیدن که کاری کنه...

همینکه من نباشم هم اعصاب من آرومه هم اون. بنظرتون اینجوری عاقلانه اس؟! آیا سرش با کسی گرمه(یه بار ازش پرسیدم اینو ناراحت شد گفت تو منو اینجوری شناختی)؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا براش سرگرمی هستی

هروقت حوصلش سررفت باهات دوتا حرف قشنگ بزنه

حوصله غراتو نداره و سریع میره

بهتره همین رابطه کم هم تموم شه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

عزیزم کات کن و بزن توی دهنش. وقتی قدرتو نمی‌دونه بهترین رفتار همینه. یعنی چی که اینطوری برخورد می‌کن ...

من دلم میخواد برام وقت بذاره

میدونه که شبا خب وقت استراحت و خوابه ولی زیاد تلاشی نمیکنه که روزا باهام چت کنه

خیلی کم. مثلا امروز جمعا نیم ساعت هم نبود

وقتی تلاشی برای درست کردن نمیکنه صددرصد جدایی بهترین راهه ، کسی که شما براش مهم باشی باگ های رابطه رو درست میکنه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️

کلا براش سرگرمی هستیهروقت حوصلش سررفت باهات دوتا حرف قشنگ بزنهحوصله غراتو نداره و سریع میرهبهتره همی ...

واقعا یعنی من شدم سرگرمیش؟ 🥲

خب کرم داره بیاد بگه تمومش کنیم که نه من اذیت شم نه خودش

وقتی تلاشی برای درست کردن نمیکنه صددرصد جدایی بهترین راهه ، کسی که شما براش مهم باشی باگ های رابطه ر ...

میگم نکنه تقصیر منه؟!

ولی من کاری نکردم. اگه غرغرو بودم چون نبود غر زدم وگرنه از سر بیکاری نبوده که

میگم نکنه تقصیر منه؟!ولی من کاری نکردم. اگه غرغرو بودم چون نبود غر زدم وگرنه از سر بیکاری نبوده که

قطعا تقصیر شما نیست

نگاه کن ببین تلاشی برای درست کردن رابطه میکنه یا نه

میخواستم امروز بهش بگم. ولی ترسیدم اونم راحت بگه برو و هیچ تلاشی نکنه

وقتی از همچین چیزی میترسی یعنی بدون شک باید بری

کسی که بخوادت جلوی راهتو میگیره