2777
2789
عنوان

درد شانه و قفسینه سینه

899 بازدید | 17 پست

خانما من سر شب به خاطر یه موضوعی عصبی شدم.

از همون موقع یه  درد توی پشتم میگیره که تا دندون و گوشم میره. 

البته درد بیشتر قسمت راست بدنمه و میگیره و دل میکنه؟

به نظر شما از اعصابه یا قلب یا معده.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سکته

یعنی چی؟

دارم سکته میکنم.

درد دندون و گوشم سمت راست بدنمع ها

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
رو قلبتون فشار آورده اگه بعد یه مدت خوب نشد برید دکتر قلب تا نوار بگیره

ببین من این دردا رو چند روز هست پراکنده دارم ولی از سرشب که عصبی شدم مداومه .

یعنی میگیره و ول  میکنه.

یعنی به نظرت نیاز هست الان برم  دکتر؟

ببخشید شما کادر درمان هستین یا خودتون تجربه دارین ؟

معدته ، فوق العاده عصبیم  یکاری کن هیچوقت عصبی نشی ک روزت مثل من نشه خدایی نکرده وحشتناکه درده ...

منم از خیلی عصبیم

شما هم همین دردا  رو داری ؟

آخه یه کاربر  همینجا گفت علامت سکتست

تا اونجایی که من ازبخش قلب تجربه دارم اینا مشخصات یه نوع گرفتگی عروق قلبه نباید با مسکن دردخفه بشه پیشنهاد میکنم یه نوارقلب بگیرید ایشالا که یه جور درد معده عصبی شدید بوده که به قلب فشاراورده نه سکته قلبی فقط فاکتورزمان مهمه

رویا پرداز اینده ایران
تا اونجایی که من ازبخش قلب تجربه دارم اینا مشخصات یه نوع گرفتگی عروق قلبه نباید با مسکن دردخفه بشه پ ...

ببخشید عزیزم شما بهش قلب کار میکنی؟

دردا  رو قبلا پراکنده داشتم.

ولی از سر شب میگیره و ول  میکنه.

درد گوش و دندون سمت راست بدنمه .

اینا مربوط به قلبه؟ .

ممنون میشم جواب بدی

منم از خیلی عصبیم شما هم همین دردا  رو داری ؟ آخه یه کاربر  همینجا گفت علامت سکتست

اره عزیزم من اضافترشم دارم رعایت کن وگرنه افسرده هم میشی ، من فکمم درد میگیره بعلاوه دندونام 

ن گلم سکته نیس ولی بخودت فشار نیار اب قندی چیزی بخور میتونی ب شوهرت بگو ببرتت بیرون حال و هوات عوض شه تو این شرایط نباشی بهتره 

ببینید من به عنوان پرستار میدونم که تا حدودیش علایم گرفتگی عروقه ولی ا لان که میگید سمت راسته بیشتر تمرکز میره به سمت درد عصبی که اونم بهتره پزشک ریشه اصلی درد وبهترین مسکنو تجویزکنه دردعصبی که مدام درموردش تو تنهایی فکرکنید وتوخودتون بریزید واگرهم غذای سردوبلغمی استفاده کردین معده انقد دردش شدیده که فک میکنین قلبه

رویا پرداز اینده ایران
اره عزیزم من اضافترشم دارم رعایت کن وگرنه افسرده هم میشی ، من فکمم درد میگیره بعلاوه دندونام  ...

ممنون عزیزم 

علایم افسردگی  رو که منم دارم.

شما برای اعصابت داروی خاصی مصرف نمیکنی؟

من واقعا نمیتونم به خودم مسلط باشم..

اگه بگم امشب به خاطر چه موضوع بیخودی چقدر عصبی شدم و  خودمو جلوی شوهر و بچه هام زدم خندت میگیره.

بیجاره شوهرم رو دارم دق میدم با کارام..

ولی باور کن دست خودم نیست 

اگه آرام بخشی میخوری که تاثیر داشته برات ممنون میشم بگی