2777
2789
عنوان

درد شانه و قفسینه سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 17 پست
ببینید من به عنوان پرستار میدونم که تا حدودیش علایم گرفتگی عروقه ولی ا لان که میگید سمت راسته بیشتر ...

ممنون عزیزم 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ممنون عزیزم  علایم افسردگی  رو که منم دارم. شما برای اعصابت داروی خاصی مصرف نمیکنی؟ &nb ...

تو خود منی 😂😂😂

عزیزم اصلن ارامبخش بدردت نمیخوره فقط برو دکتر برا معدت اسم افسردگی هم نیار ک اون داروهای اعصاب بهت نده 

همین دیشبم دکتر بودم زیر سرم 

کلیدینیوم سی برا اعصابت خوبه هم معدت 

شربت الومینیوم ام جی اس ، برا دردت و هم در قفسه سینت بهتر میشه 

قرص جویدنی نفخم خیلی بهترت میکنه 

البته من داروهای دیگم دارم ک این بهتره 

اگه قلبتم مشکل داره حتما دکتر برو نوار قلب بگیر . قلبت درد میکنه یا دست چپت یا سوزشی یا تپش قلب ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خود منی 😂😂😂 عزیزم اصلن ارامبخش بدردت نمیخوره فقط برو دکتر برا معدت اسم افسردگی هم نیار ک اون ...

خود قلبم درد نمیکنه

ولی پشتم درد میگیره که میزنه به قفسه ی ی سینم و تا گلو و دندون و گوش سمت راست میره

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...