2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه بیاید لطفا

90 بازدید | 2 پست

سلام پسرم 4سالشه خیلیی به دیگران وابسته هست (عمه عمو دایی خاله) وقتی جایی میریم موقع برگشتن گریه زاری که نمیام کلافه شدیم امشب باعث شد با همسرم دعوای شدیدم بشه و بهمون بخندن لطفا اگه راهکاری دارید بدید ممنون میشم 😭

خیلی بهش محبت کن بچه ها اگه از محبت پدر مادر سیراب بشن جذب هیچ کس نمیشن 

بچه های خواهر منم همین طورن کلا اهل محبت زبانی به بچه نیستن ولی من و شوهرم (مخصوصا شوهرم) خیلی به بچه محبت میکنیم بچه ام خیلی وابسته خودمون شده 

محبت و بازی پدر با بچه خیلی تاثیر داره

عزیزم بچهاراوقتی این گونه هستندنبایدبه زورمتوسل شوید،همیشه باچیزی جذاب ترمثل هدیه کوچک،خوراکی موردعلاقه،یارفتن به پارک وبازی ویادوردورباماشین و......راضی به آمدنش کنیدوکم کم باصحبت وبازی و.....ودادن خوراکی موردعلاقه اش هنگام خوردن  بفهمانیدکه هرکسی بایدخانه اش بخوابدیاقوانین خاص خودتان راتوضیح دهید،مثلااینکه بایدبرگردیم خونه استراحت بکنیم وبازی هامون روبکنیم،کیک درست کنیم،و....بعدبازدوباره میایم خونه(عمه،خاله،دایی، عمو))

هیچ وقت باتندی وتهدیدوخشم وعصبانیت ودادوبیدادبچه رابه کاری که میلش درآن نیست زورنکنیوباعث مواجه شدن بااتفاقات بدترمی شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.