2777
2789

خیلی برام جالبه اونایی که میگن پدر مادر ها همیشه خیر بچه هاشون رو میخوان انکار هرکی پدر مادر بوث هرکاری کنه بازم خوبه اونایی که والدین بدی داشتید تعریف کنید لطفا

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد مطلق که نیستن.بابای من خیلی ادم حسابیه خیلیم برام زحمت کشیده اما اشتباهاتی کرده که روحمو داغون کرده و رابطه پدر دختریمومو خراب

مامانم هم با درصد بیشتر

فقط طلاق

پدرم😔😔😔

خیلی بدهی داشت کل طلاهامو فروختمو بدهیاشو دادم همه پسندازم رفت

الان نزدیک دو ساله نامزدم یه چوب کبریت هم واسم نخریدو رفت.....

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

من پدرم روتو8سالگی ازدست دادم الان 28ساله.ولی ازطرف مادرم اصلاحمایت نشدم توهیچ موقع اززندگیم.ازش نمیگذرم نه گذاشت برم دانشگاه نه موقعی که خواستم جداشم حمایت کردونه الان توشرایط سختم یک بارنشده بگه چیزی کم وکسری نداری

من پدرم روتو8سالگی ازدست دادم الان 28ساله.ولی ازطرف مادرم اصلاحمایت نشدم توهیچ موقع اززندگیم.ازش نمی ...

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   
پدرم😔😔😔 خیلی بدهی داشت کل طلاهامو فروختمو بدهیاشو دادم همه پسندازم رفت الان نزدیک دو ساله نامزد ...

دقیقا منم کار تو رو کردم 

بااین تفاوت ک عروسی کردم 

پارسال شوهرمم موافق بود طلاهامو فروختم گرمی ۴۰۰ بود شد ۴۰ ت 

الان اگه بود ۲۰۰ ت پولش بود

پولش ک جهنم...

ولی بابام چشماش ندید ک هیچ تازه باهام چندوقته قهرم هست

پس خدای ما کجاس؟😔😔

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

پدرم😔😔😔 خیلی بدهی داشت کل طلاهامو فروختمو بدهیاشو دادم همه پسندازم رفت الان نزدیک دو ساله نامزد ...

امضات فقط😐

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
دقیقا منم کار تو رو کردم  بااین تفاوت ک عروسی کردم  پارسال شوهرمم موافق بود طلاهامو فروخ ...

خیلی اشتباهه،سرویس طلام ۵ تومن خریده بودم سال ۹۴ خیلی سنگین بود فروختم ۹۶ سه تومن، الان شده ۱۶۰ میلیون،اون موقعی ک پراید ۹ میلیون بود من ۱۲ میلیون پول داشتم نزاشتن بخرم دادم بدهیاش ک زندان نره ،الان سه ساله جدا شدن مامان بابام،یکبار هم زنگ نزده حالمو بپرسه جهازمم خودم و مامانم تنها خریدیم شرایط خیلی سختی بود و هس ، اعتیاد اینا هم نداره

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
خیلی اشتباهه،سرویس طلام ۵ تومن خریده بودم سال ۹۴ خیلی سنگین بود فروختم ۹۶ سه تومن، الان شده ۱۶۰ میلی ...

منم خیلی حرص میخورم ولی فایده نداره

اگه الان طلاهامو داشتم خیلی جلو بودم

فقط امیدم بخداست ک بخاطر کاری ک کردم ج منو بده

وگرنه بابام خیر ک هیچ بدمو نخواد خداروشکر میکنم

توهم امیدت ب بالایی باشه نه بنده هاش قربونت برم غصه نخور

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

بده؟

نه شبیه امضای منه😄

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
منم خیلی حرص میخورم ولی فایده نداره اگه الان طلاهامو داشتم خیلی جلو بودم فقط امیدم بخداست ک بخاطر ...

دقیقا،ایشالا ک زندگی خوب و خوشی و با کوچولوتون داشته باشید😍😍پدر مادر خوبی بشید برای بچتون

😍😍😍فدات بشم مهربون

نه شبیه امضای منه😄

ع ندیده بودم،😅