بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پدرم روتو8سالگی ازدست دادم الان 28ساله.ولی ازطرف مادرم اصلاحمایت نشدم توهیچ موقع اززندگیم.ازش نمیگذرم نه گذاشت برم دانشگاه نه موقعی که خواستم جداشم حمایت کردونه الان توشرایط سختم یک بارنشده بگه چیزی کم وکسری نداری
دقیقا منم کار تو رو کردم بااین تفاوت ک عروسی کردم پارسال شوهرمم موافق بود طلاهامو فروخ ...
خیلی اشتباهه،سرویس طلام ۵ تومن خریده بودم سال ۹۴ خیلی سنگین بود فروختم ۹۶ سه تومن، الان شده ۱۶۰ میلیون،اون موقعی ک پراید ۹ میلیون بود من ۱۲ میلیون پول داشتم نزاشتن بخرم دادم بدهیاش ک زندان نره ،الان سه ساله جدا شدن مامان بابام،یکبار هم زنگ نزده حالمو بپرسه جهازمم خودم و مامانم تنها خریدیم شرایط خیلی سختی بود و هس ، اعتیاد اینا هم نداره
🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️