2777
2789
عنوان

درددل

52 بازدید | 3 پست

یه سوال اگه به جای من بودید چکار میکردید پدرومادرم باهم فوت کردن مادرشوهروجاریهام هیچکدوم نیومدن گفتن کروناس همشون تلفنی تسلیت گفتن بااینکه مادرشوهرم بامادرم همسایه بود حتی نیومد ۵دقیقه بشینه به ما تسلیت بگه حالا امروز پدر جاریم مرده بااینکه راهش دور بوده رفته خونشون میگه ماانسان هستیم و ازاین حرفاخیلی دلم شکست اینهمه فرق گذاشتن 

برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤

عزیزم به دل نگیر اوایل مردم بیشتر رعایت میکردن الان عادی شده سعی کن بی تفاوت باشی

خدا پدر و مادرتونم قرین رحمت قرار بده❤

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

رک میگفتی برا اونا انسانی برا ما ن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.