2777
2789
عزیزم مگه میشه جنین تو این سن مشکل پیدا کنه دکترها کمکش نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا امکان نداره همچین چیز ...

اره سقط قانونی فقط تا هفته ۱۸ هست 

بعد از اون کاری انجام نمیدن 

زمانی که دخترم حامله بودم یه نفر تو گروه بچه آش مشکل داشت تو هفته ۲۶ فهمید بهش نامه نمیدادن 

عزیزم مگه میشه جنین تو این سن مشکل پیدا کنه دکترها کمکش نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا امکان نداره همچین چیز ...

خواهر منم همین موقع ها بود بهش گفتن ممکنه بچه منگول باشه پدرمون درآمد صدتا دکتر رفت بچه ش فقط ورم کلیه داشت الآنم ۶ماهشه سنگ کلیه داره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دکترها ولش میکنن به امان خدا؟؟؟؟؟پس کی باید سقطش کنه این وسط؟؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بله غیر قانونی  با مبلغ بالا سقط میکنن

وااااااااااااای چه بد و سخت!!!!!!!ممنونم عزیزم که بهم آگاهی دادی.حلال کنید.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

هیچکس نمیاد سابقشو بخاطر من ب خطر بندازه میگن جرمه

خوب چرا تا ۲۸ صبر کردی خیلی زودتر میتونستی سقطش کنی

نمیدونستم باردارم هستم از اخرم من برای کیست رفتم سونوگرافی به خانومه گفتم کیسته گفت کیست چیه دختر جون ۲۸ هفته هستی پسره من دنیارو سرم خراب شد غش کردم

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
میگن بیماری نادر ژنتیکی دوتامون بلاتکلیفیم 😭

عزیزم‌من دخترم همچین بیماری داره و واقعا سخته ولی اصلا و ابدا معلوم نشد تو هیچ سونو و آزمایشی . اصلا هم نداشتیم تو اقوام و نزدیکان . نمیدونم اگه جای شما بودم چیکار میکردم ولی وقتی بدنیا اومد داغون بودم  به معنای واقعی . ان شالله بهترین تصمیم رو بگیری به یاری خدا

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡