سلام خانوما.تورو خدا کمکم کنید من هفته بیست و چهارم یه هفته پیش ک سونو دادم نشون داد ک بچم کلی مشکل داره چندبار دیگم سونو دادم ک شاید اشتبا شده باشه ولی میگن بعد ۲۰ هفته خودشو نشون داده چندتا دکتر زنان هم نشون دادم همه میگن بچت مشکل داره و احتمالا ازبین میره و میتونی خودت سقط کنی ولی هیچ کمکی بهم نمیکنن تورو خدا اگ کسی رو می شناسید ک کمکم کنه سقطش کنم بهم معرفی کنید یا اگه کسی مثل من بوده راهنماییم کنه که چیکارکنم .هیچکس دلش نمیخواد بچش ازبین ببره ولی وقتی همه میگن با مشکل ب دنیا میاد میترسم ک یه عمر عذاب بکشه 😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی دکترها ولش میکنن به امان خدا؟؟؟؟؟پس کی باید سقطش کنه این وسط؟؟؟
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
وااااااااااااای چه بد و سخت!!!!!!!ممنونم عزیزم که بهم آگاهی دادی.حلال کنید.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
عزیزممن دخترم همچین بیماری داره و واقعا سخته ولی اصلا و ابدا معلوم نشد تو هیچ سونو و آزمایشی . اصلا هم نداشتیم تو اقوام و نزدیکان . نمیدونم اگه جای شما بودم چیکار میکردم ولی وقتی بدنیا اومد داغون بودم به معنای واقعی . ان شالله بهترین تصمیم رو بگیری به یاری خدا