شوهرم خیلی خونوادشو دوست داره بیش از حد زندگیم داره خراب میشه از دستشون همشم آژانس خانوادشه داداشش بخاد با زنش چیزی بخرن این میره هرکی هرجا بخاد بره این میبرتشون الآنم مامانش و خالشو نمیدونم کجا برد با اینکه امروزم جمعه تعطیله منو هیجا نمیبره همش یا رفیقاش یا خونوادش خستم کرده بخدا با اینکه الان یکهفته من سوار ماشینش نشدم هیجا نمیبرتم دیشبم میگه من فقط بخاطر بچه تورو میبرم بیرون اینم که هیچی نمیفهمه اینقد داغون شدم گفتم خوبه تو منو جایی نمیبری که این حرفو میزنی لطفاً هم نگید سیاست داشته باش چونکه اصلا به حرف زن نیس ازین مردای بقول خودش مرد سالاره چیکار کنم الآنم با مامانش نشستم که بیشتره دیگه همش خونوادش اینجان خانومای با تجربه راهنمایی بدید
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم هم همینجوری بودم چسبیدم ب مادرشوهرم خودمو تو دلش جا کردم شوهرم هم از مادرش حرف شنوی داره باعث شده همه خواسته هام از طریق مادرشوهرم عملی بشه زندگی رو هرچقد شخت بگیری همونقد سخت میشه با خونواده شوهرت صمیمی شو شوهرت جون میده برات راز موفقیت رو گفتم بهت خواستی گوش میدی نخواستی خود دانی 😘😘
بنظرم تا حدودیش قابل تحمله اشکالی نداره مرد به خانوادش اهمیت بده ولی بیش از اندازش خوب دردسر سازه اگرم اعتراض کنی خوب بدتر میشه شماهم سعی کن برنامه بچینی براخودتون مثلا بریم فلان چیزو بخریم بریم فلان جا
خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بااعتراض چیزی درس نمیشه یکم خودتو قویتر نشون بده و غیرمستقیم جذب خودت بکن وگرنه باهراعتراضی بیشتر سمت اونا شوتش میکنی سعی کن باهات بهش خوش بگذره ناخود آگاه به سمت تو کشیده میشه
جلو جلو برنامه بريز براي روز تعطيل ، مهمون دعوت كن مهموني بريد ، از شب غذا آماده من صبح پاشديد بريد پيكنيك ، اگه بچه داري عاليه از بچه ها كمك بگير، يا خريداتو جمع كن بذار جمعه شد ببرش به خريد خونه، زن عموم اين كارارو ميكنه و ميكرده