2777
2789
عنوان

پیام نوری ها یه لحظه لطفا

100 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میخوام دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم دیپلمم فنی نظام قدیمه ایا قبول میکنن یا باز باید برم دیپلم بگیرم کسی میدونه؟؟

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظام قدیم بودم پیش دانشگاهی مدرک داشتم بعد رفتم فنی نمیدونم راستش فردا صبح با دانشگاه پیام نور شهرت ...

ممنونم عزیزم

من پیش دانشگاهی ندارم متاسفانه

بازم بپرس نشد برو دنبال پیش دانشگاهی یا اگر میخوای فقط مدرک بگیری دانشگاه های علمی کاربردیم خوبن

اون رشته ای که من میخوام برم علمی کاربردی نداره

شما میدونین چطور باید پیش دانشگاهی بگیرم؟

اون رشته ای که من میخوام برم علمی کاربردی نداره شما میدونین چطور باید پیش دانشگاهی بگیرم؟

راستش نه

ولی حتما الان که مدارس بازن پیگیری کن

اول برو همون جایی که مدرکتو گرفتی سوال کن بعد برو یه دبیرستان دیگه

راستش من تغییر رشته دادم دبیرستان‌پوستم کنده شد سوم دبیرستان مثلا رفتم از تجربی به انسانی بعد پیش نیازش عربی و جامعه شناسی بود فک کنم

بعد من اون دوتا رو دادم تابستون سوم دبیرستانم گفتن باید تمام درسایی که سال دوم دبیرستان تو رشته انسانی بود امتحان بدم

و بدین ترتیب من تابستون مثل مردودیا میرفتم واس امتحان😑

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
چرانتونی ی سال پیش بعدم دانشگاه ولی چرانمیری علمی کاربردی

مرسی گلم

اخه علمی کاربردی شهرمون تعطیله شهر دیگم این رشته ایو که میخوام نداره

الان یعنی من باید برم بزرگسالان پیش بگیرم یا برم دبیرستان ثبت نام کنم

راستش نه ولی حتما الان که مدارس بازن پیگیری کن اول برو همون جایی که مدرکتو گرفتی سوال کن بعد برو ی ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین

حتما این سختیا سرآغاز موفقیت های بزرگتونه