2777
2789
عنوان

ملکه خونه ت باش

304 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام میگم همش میبینم تو سایت نوشته شوهرم فلان کار رو کرد یا مثلا دعوایی چیزی شده یا شوهرم از خونه فراریه دیر میاد خونه 

این تاپیک رو زدم اون خانمایی که سیاست بلدن یا تو شرایط سخت موفق میان بیرون یکم از راهکارهاشون بگن تا بقیه و حتی من یاد بگیریم شاید اون تاپیک ها کمتر شه چون انرژی منفیش به هممون برمیگرده حتما حتما هرکدوممون یه تجربه مفیدی داریم برای زندگی عاشقانه 

چطور محیط خونه رو اروم میکنین؟

چطوری باهم وقت میگذرونین؟

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

عنوان هم هیچی به ذهنم نرسید همینطوری گذاشتم😁ولی خوب بی ربط نیست 

ملکه یعنی اول از همه برای خودت ارزش قائل شی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم

ما با هم رفیقیم

عین این معلمای سخت گیر بکن نکن نمیگم بهش

با هم خوش میگذرونیم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

واقعا درسته

خیلی از چیزایی ک میگن واقعا تخیله خیلی جو رو بد میکنن

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
فقط نگید ملکه قلمروشو ترک نمیکنه بزنن تو سروکلشم ترک نمیکنه ک حالم بهم میخورخ

ملکه یعنی اول از همه برای خودت ارزش قائل شی و سیاست بلد باشی

من شوهرم از اینکه پیش خانواده ام یا حتی خانواده خودش تعریفشو بکنم یا بهش افتخار کنم.. باال در میاره و بیشتر دوسم داره.

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

@مامان_پارسا181  

@مطهره699

@گلبوته__خانوم  

تاپیکای این سه تا خانومو بخون 

جامعن تقریبا

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

اینجا که همه از زندگی گله دارند

چون جو سایت اینه همه میان فقط گله میکنن هیچکی یه موفقیتی بدست میاره نمیاد بگه چکار کردم که مثلا به این موفقیت رسیدم هیچکی ۱۰۰درصد زندگیش که منفی نیست