2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 44 پست

عزیزم‌ اینا نقش قبل ازدواجه

چون احتمالا نمیدونه چطور یه خانم رو جذب کنه برا همین فعلا راهی جز بله چشم گفتن پیدا نکرده 

شوهر من انققققققد خودش رو مظلوم و سر ب راه نشون میداد ک من میگفتن با این شلغم نمیتونم زندگی کنم

الان..... نمیدونی چه خروس جنگی بوده 

بابا دو دستی بچسب پسر خوب و سر بزیر الان کمه . اگه می خوای بلاک کنی  ما رو بهش معرفی کن 😅😅😅

ولی بدون شوخی شاید الان تو اشنایی هست زیاد مشخص نمی کنه بعدا  یه جور دیگه میشه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نظرات ما روی زندگی آیندت قمار نکن

برو پیش مشاور 

من خودم اولش گفتم وقتی به دلت ننشسته ردش کن 

ولی وقتی گفتی ترس ازازدواج دارم گفتم شاید به خاطر همین موضوعه مشکل اونقدر واضح نیست که ما بگیم چی کار کن چیکارنکن

برو پیش مشاور خانواده و ازدواج

خب باید حداقل ۴ماه باهاش حرف بزنی بعد تصمیم بگیری

من مشکلی با 4 ماه حرف زدن باهاش ندارم ولی آدمی که تو یک هفته این همه وابسته شده بعد 4 ماه به هر دلیلی نخای بنظرت چقدر ضربه میخوره ؟! 

احساسی تصمیم نگیر اگه آدم خوبیه و میدونی واسه خودت همسر و واسه بچه هات پدر خوبی میشه قبول کن

آره هم آدم خوبیه هم همسر خوبی میشه هم پدر خوبی ولی پذیرشش برام سخته واقعا 

من مشکلی با 4 ماه حرف زدن باهاش ندارم ولی آدمی که تو یک هفته این همه وابسته شده بعد 4 ماه به هر دلیل ...

بابا وابسته چیه ،من تو این مدتی که با چن نفر برا ازدواج حرف زدم فهمیدم پسرا فقط ادعا هستن ،روزای اول هی بی تابی و التماس و یا تو یا هیشکی قشنگ ۲ ماه ک میگذره از تب و تابشون کم میشه،پسرا وابسته نمیشن نگران نباش