2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال سه چهار ماه ماینوکسیدل 5 درصد زدم خوب بود ولی یکم باعث پرمویی صورت شد. قطع کردم. ولی الان دارم دوباره میزنم. ببین مساله ماینوکسیدیل و اینا نیست اول باید مشکل ریزش مو رو پیدا کنی اگه هورمونا تنظیم بود کم خونی نداشتی و ویتامینا اوکی بود مایندوکسیدیل بزن

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

باید یکدفعه قطع نکنی وگرنه ریزش شدیدی پیدامیکنی،بعدازاینکه یه دوره مصرف کردی،آروم آروم مصرفت روکم کن ...

آره من این کار کردم موهام ریخت

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

من پارسال سه چهار ماه ماینوکسیدل 5 درصد زدم خوب بود ولی یکم باعث پرمویی صورت شد. قطع کردم. ولی الان ...

واس خواهرم میخوام رفته دکتر هیچ مشکل هورمونی و اینا نداره .سا کیست اینا سالمه سالمه.الان یه ماهه میریزه

من زدم ولی وقتی قطع کردم دو برابر ریخت دیگه مویی ندارم اول ازمایش برو ببین از چیه که میریزه بعد بیوتین بخور کف سرت اگه چرب باشه باز موها میریزه شامپو برای موهای چرب ونازک بگیر(شامپوایروکس پروتئین جوانه گندم)