2777
2789
عنوان

ازدواج کنیم که چی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شما منتظری همه بگن نه تروخدا بیا شوهر کن و بچه دار شو !!!!!!! واقعا جواب اینجور تاپیکا فقط ...

خخخ چه جالب فکرخوانی هم میکنی!!!!

توصیه میکنم یه دوره دیگه کلاس برو چون اصلا فکر فکرخوانیت درست نیست

موفق باشی

خوب کاری میکنی

شک نکن که تهش استرس و فکر و دردسر داره خالا هررجی هم خوب باشه

فعلا دیر نشده صبر کن تا موقعی که واقعا دلت خواست

منم مثل تو بودم خونه بابا همه چیز عالی و همش با دوستای دانشگاه به سفر و گردش بودیم بعدشم کار و عشق وحال

ولی تو ۲۸ سالگی با همسرم آشنا شدم و وقتی دیدم شرایطش مثل خونه پدریه قبول کردم ، اصلا آدم سختی کشیدن نیستم 

ولی با تمام این حرفا زندگی مشترک مسئولیت داره بعد از بچه هم نگرانی داره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
خب نیاد چی میشه؟ مگر لنگ خواستگارم؟🤕 کلا ازین الفاظ بدم میاد انگار جنسه فروش نره دیگه فروش نمیر ...

عزیزم حتی اگه بدت بیاد من حقیقت رو بهت گفتم، چون من قبلا شاغل بودم، 31 سالگی ازدواج کردم، 3تا از همکارام الان مجردن بین سن 35 تا 40 هستن، میگن ما اشتباه کردیم، همش ناراحتن، همش گریه میکنن، آرزوی ازدواج دارن، من خواستم تجربمو بهت بگم که اینجوری نشی، اونا هم میگفتن ما هیچ وقت نمیخوایم ازدواج کنیم، ولی سر حرفشون نموندن الان میگن اشتباه کردیم  

نه ازداوج و نقد میکنم نه تشویق. ولی اینو میدونم از یه سنی به بعد حس و غریزه مادری به خانم های غلبه م ...

الهی یه ازدواج خیلی خوب به همین زودی داشته باشی   ازدواج موفق و سالم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
ولی همه ی کسایی هم که ازدواج نکردن پشیمون نبودن

شاید به شما نگن که پشیمونن ولی حتما یه کمبودی حس می کنن ولی درکل پشیمونی یه چیزه اینکه ادم به یه چیزی نیاز داشته باشه یا حسرت یه چیز رو بخوره هم یه چیزه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خوب کاری میکنی شک نکن که تهش استرس و فکر و دردسر داره خالا هررجی هم خوب باشه فعلا دیر نشده صبر کن ...

نمیدونم سخته این آزادی ها رو راحتی هارو گذاشت رفت درون مسئولیت و سختی

ولی به قول شما هم شاید روزی نظرم تغییر کنه نمیدونم ولی فعلا اینطوری نیسپ

حضرت معصومه بهشت رو برای خودشون نخریدن؟

ایشون معصوم بودن،اما ما که معصوم نیستیم،هستیم؟؟اصلا بهشت هیچی،آرامشی که کنار همسرت به دست میاری هیچ جا نمیتونی درکش کنی

هرچند خدایی محردی چیزه دیگه ایه،مثلا آقا بالاسر نداریم،کنترل تلوزیون دسته خودمونه،موهامون بوی قرمه سبزی نمیگیره،همش میتونیم با رفیقامون بریم بکردیم و خوش بگذرونیم و...

وی از جلده روانشناسانه خود بیرون می آید و مثل مردم عادی رفتار میکند😁😊

روانشناس مملکت😍

مشکل اینه که رنج گریز هستیم، البته طبیعیه که آدمیزاد فطرتا بخواد از رنج و سختی دوری کنه ولی اینکه به حدی باشه که از طبیعت زندگی خودش که به صورتی غریزی هم بهش تمایل داره، واقعا زیاده روی هست 

هر مرحله از زندگی ما یه رشد و تجربه است که نمیشه بخاطر ترس از سختی ازش فرار کرد، رشد همراه با درد هست، ولی باید گذروند، چون هر کدوم دوره ای داره که اگه طی نشه تو سنین بالاتر دچار مشکل میشید چه عاطفی و چه جسمی

یه مقدار با این کنار بیاید که دردسر و مشکلات همیشه هستن چه با ازدواج و بچه و چه بدون اونا

و قرار نیست همیشه ازش فرار کنی بلکه گاهی باید با آغوش باز بری سمتش

مگر نه نسل بشر تا الان منقرض شده بود

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...