2777
2789
عنوان

ازدواج کنیم که چی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دردسر اینطوری‌ نداره

خب ازدواج نکنی اون نیازتو که سخته هر بار سرکوب کنی و اینکه حتما اصلا درد سر ندیدی که به بچه و شوهر داری میگی درد سر  اینا هیجان و تجربه های خیلی باحالن همش که غم و غصه و خستگی نیست روزای شاد و جذابم داره مطمئنا من که دلم هم شوهر میخواد هم سه تا بچه😋😂😂😂😂😂

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

ازدواج نکنیم که چی بشه 

ازدواج نیاز فطری هممونه اگه نتونیم خدای نکرده ازدواج کنیم زندگیمون حسرت میشه الان عمه های من ازدواج نکردن ولی خیلی پشیمونن ولی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد تازه مادر شدن هم باعث میشه آدم یه هدف بزرگ توی زندگیش داشته باشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
عزیزم ازدواج کن، چون چندسال دیگه پشیمون میشی ولی دیگه خواستگار نمیاد

خب نیاد

چی میشه؟

مگر لنگ خواستگارم؟🤕

کلا ازین الفاظ بدم میاد

انگار جنسه فروش نره دیگه فروش نمیره خیلی زشته تعبیر اینطوری

من که هم شوهر میخام هم چهارتا دختر تمام

فقط آجی ازهمین الان شروع کن به خرید جهزیه..از من گفتن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
؟! دوست داشتم صحبت کنم با دوستان در این مورد فکر کنم شما زور بالا سرته که به هر نحوی باید کامنت بذ ...

نه عزیزم شما منتظری همه بگن نه تروخدا بیا شوهر کن و بچه دار شو !!!!!!! واقعا جواب اینجور تاپیکا فقط خب شما نکنه !!!

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بستگی به سن و شعورم داره یه دختر بیست ساله دوست داره ازاد باشه ولی یه دختر سی ساله دوست داره شوهر دا ...

مگه هرکی ازدواج کرد دیگه آزادی نداره؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

نه ازداوج و نقد میکنم نه تشویق. ولی اینو میدونم از یه سنی به بعد حس و غریزه مادری به خانم های غلبه میکنه. من خودم 28 سالمه و مجرد ولی واقعا دلم گاهی وقتا یه نی نی میخواد که بغلش کنم. حس و غریزه ی مادری حتی تو حيوانات هم هست و حس قشنگیه

کاربری دسته منو خواهرمه