2777
2789
عنوان

مامانم گفت نیا 😭

352 بازدید | 15 پست

هزار کیلومتر باهاشو فاصله دارم 

یه ساله نرفتم میخواستم برم مامانم گفت نیا ...

مامان من اصلا اینجور نبود .

خیلی دلم شکسته 

دوری سخته کرونا بمیری

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خودت میگن حتما شهرشون قرمزه؟ یا شهرشما

شهر ما قمره 

ولی دلتنگم افسرده شدم هم خودم هم بچم

سخته خیلی

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

خودت رو ناراحت نکن شاید میترسه از مریضی

مرد که گریه نمیکنه با اون سیبیلا😉😅

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

خب بگه ادم ک از مامانش دلخور نمیشه....یعنی من مامانم بیرونمم کنع هرچی هم بگه باز همونیه برام ک بود...مامان ک بد نمیشه،همه مادرا عشقن.....من جونمم میدم واسش

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
خب بگه ادم ک از مامانش دلخور نمیشه....یعنی من مامانم بیرونمم کنع هرچی هم بگه باز همونیه برام ک بود.. ...

نمیگم مامانم بده ولی دلم شکسته 

نمیدونم شاید افسرده شدم 

تا یاد خانوادم میوفتم اشکام بند نمیاد 

خودت رو ناراحت نکن شاید میترسه از مریضی مرد که گریه نمیکنه با اون سیبیلا😉😅

خدا دلتو شاد کنه خندم گرفت

بخاطر خودت گفته چون چ با اتوبوس چ هواپیما میخواستی بری خطرناکه الودس توو این شرایط بهتر نری خواهر منم تهران ما شیراز خیلی فاصله هست مامانمم جوون نیست دیگه بهش گفتم امسال بیخیال شو نیا شاید خدای نکرده بگیرید ب مامانم بدید بلاخره توو این شرایط بهتر ناراحت نسید هردوطرف در خطرین

شهر ما قمره  ولی دلتنگم افسرده شدم هم خودم هم بچم سخته خیلی

منم نهصد کیلومتر دورم

درکت میکنم سخته

یدفعه سرزدم خودم با کلی استرس و ترس،با رعایت پروتکل،

باهواپیما رفتم یکی درمیون مسافر نشونده بودن،شیلدم زده بودم

ولی تا چندروز توخونه ماسک زدم و نزدیکشون نمیرفتم

خیلی حس بدیه

چون تهرانم و تهرانم قرمز

خودم خونه بودم ولی شوهرم که میرفت بالاخره سرکار

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
خدا دلتو شاد کنه خندم گرفت

عزیزدلم ان شاء الله که همیشه دلت شاد باشه😍

من حالا ترسیده بودم ناراحت نشی از دستم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عزیزدلم ان شاء الله که همیشه دلت شاد باشه😍 من حالا ترسیده بودم ناراحت نشی از دستم

نه وسط گریه خندم گرفت ...

همش به خودم میگم این کرونا و دوری هم یه امتحانه .

انشاالله به خیر بگذره داغدار نشیم تحمل میکنیم .