2777
2789

خسته شدم دو ماه میشه آزمون تیزهوشان دادم بدون استثنا هر شب خواب آزمون میبینم صبحا با تپش قلب زیاد و استرس میپرم از خواب توی روز حالم گرفته اس و گریه میکنم. شاید فک کنین دروغ میگم یا کم تلاش کردم ولی من از مرداد پارسال شروع کردم از کوچک ترین تفریحام گذشتم ولی نشد.هر چی هم واسم توضیح میدن تیزهوشان هیچی نبوده و طوری نیست و تو تیزهوشان خبری نیست ولی نمیتونم کنار بیام 

از دستش دادم واسه همیشه و حالم بده😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه عدد تیزهوشانی بودم با یهترین امکانات بود

ولی هیچ تاثیری تو موفقیتم نداشت 

دوستم مدرسه دولتی لود پزشکی یکی هم دندون

من تیزهوشان بهداشت عمومی

از کوچیک ترین تفریحاتمم گذشتم تا دلت بخواد بخاطر درسم افسرده شدم

شده دیگه

حالا هی خودتو اذیت کن برمیگرده

به این فک کن که به ازمونو باختی حالت خرابه

مامانت این همه زحمت کشیده بچه بزرگ‌ کرده الان هر روز داره حال خرابی تو رو میبینن چه حالی میشه

عزیز دلممم... بیا بوست کنم

واقعا لذت میبرم میبینم تو این دوره زمونه که همه به فکر همه چی هستن به جز درس یه نفر اینقدر داره تلاش میکنه

ببین خیالت راحتتتت اصل کاری واقعا کنکوره

الان بهترین اساتیدم فیلماشون تو تلگرام موجوده، از همین دهم باهاشون پیش برو تست بزن ازمون بده

بهت قول میدم بهترین رشته رو قبول شی.. 

بازم بهت تبریک میگم که اینقدر به فکر آیندتیی