2777
2789
عنوان

کمک

116 بازدید | 9 پست

تازه ازدواج کردم از روز اولی که عقد کردیم تو گوشی همسرم چتاشو با دخترا دیدم گفت مال قبل بوده و....منم هیچی نگفتم چند بار دیدم دخترا بهش پیام دادن گفت من مقصر نیستمو اونا پیام دادن بمن چ بازم هیچ نگفتم امشب باز چتاشو که مال سه روز پیشه رو با مسول کلاس زبان دیدم اون بهش گفته بود چخبر داماد نشدی شوهر منم گفتع بود نه کسیو زیر سر داری ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم که اثر بدی روت نذاره، ولی این ادم به درد زندگی نمیخوره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونم چی بگم که اثر بدی روت نذاره، ولی این ادم به درد زندگی نمیخوره

چکارکنم نمیتونم هم جدا شم چون هیچ پشتوانه ای ندارم تازه اگر جدا شم هم خانوادم داغون میشن 

چکارکنم نمیتونم هم جدا شم چون هیچ پشتوانه ای ندارم تازه اگر جدا شم هم خانوادم داغون میشن 

شما فعلا عقدی. با خانوادت درمیون بذار ببین به چه نتیجه ای میرسید. همه راهکارها رو امتحان کنین، از مشاوره خانواده کمک بگیرید، اگر درست شدنی نیست، جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته. دور از جونتون الان جدا شید خانواده بیشتر اذیت میشن یا پنج سال دیگه و با یه بچه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیلی جدی باهمسرتان صحبت فرمائیدوکاملاواضح خواسته هایتان راازهمسرآینده تان به ایشان گوشزدکنیدوخط قرمزهایتان راروشن سازیدبرایشان،به ایشان متذکرمسئولیت ها وتعهدهایشان بشویدوبخواهیدتعقل دررفتاروکرداروصحبت هایش داشته باشندوبخواهیدهمانگونه رفتارکنندباشماکه توقع دارندشماباایشان رفتارکنید.برایشان مثال برعکس بزنیدکه خودشان راجای شمابگذاردوبخواهیدیک هفته کامل به رابطه تان فکرکندوببیندآیامردقابل اطمینان واعتمادی می تواندبرای شماباشدیانه وشمامی توانیدبه ایشان چون یک تکیه گاه بنگریدوحس امنیت واعتمادرازیرسایه شان احساس کنیدیاخیر؟یک هفته کاملافکرکنندوبعدجواب تان رابدهندودراین مدت هیچ نوع صحبت ودیداری باهم نداشته باشیدوبعدازآن بگذاریدخودشان پیش قدم برای صحبت بشوند.تازیریک سقف نرفته ایدقوانین وخواسته های تان رابه صورت جدی وواضح البته توام بامحبت واحترام بیان فرمائید.