2777
2789

واقعا الان به اون حد رسیدم چرا خدا صدای منو نمیشنوه بخدا دیگه خسته شدم انقد دعا کردمو ختم برداشتمو نذرکردمو خدا صدامو نشنید 

پس چطور بعضیاتون میگین با فلان دعا معجزه دیدیم؟من چرا نمیبینم؟

نمیخام ب اعتقاد کسی توهین کنم 

خیلی وقتع سپردم ب خودش و دعا نمیکنم برا چیزی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی حاجت دارم خیلی وقته دارم دعا میکنم 

بعضی وقتا خیلی بی انگیزه میشم خیلی 

ولی امید دارم ک میشه

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                

شاید خدا دوست داره صداتو بشنوه

شاید میخواد امتحانت کنه ببینه نا امید میشی یا نه

ادعونی فاستجب لکم خودش میگه منو بخون تا اجابتت کنم

نا امید نشو یه چیز رو هم به زور نخواه شاید به صلاحت نباشه

تو قران میگه بسا یچیزی میخواید فکر میکنی برات خوبه ولی بده وبرعکس

دعا کن بعد بسپار کارت رو به خدا اینطور زودتر نتیجه میگیری

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)

من چند سال پیش یه مشکل لاینحل و بزرگی داشتم دیگه اینقدر نماز و دعا و ...خوندم ولی هیچی به هیچی . دیگه سپردم بخدا گقتم توکل میکنم بخودت هر جور صلاح دونستی حل کن یکی دوماه بعدش چنان مشکلمو حل کرد که اصلا نفهمیدم چی شدم