2777
2789
عنوان

ضامن وام شدیم و طرف نرفته قسط بده ...نامه دادگاه اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 42 پست
عزیزیم ان شاالله حدا سر عقلش بیارش   فعلا چند ماه جاش بدید که حداقل سودش بیشتر نشه  شماهم ...

اگه ندیم حسابهای شوهرم بسته میشه؟

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا یه دغایی بکید سر عقل بیاد....درآمدشم خوبه

انشاءالله. خودش باید وجدان داشته باشه . عوض دستت دردنکنه دستتون هم گاز گرفت چه آدمیه امثال اینان که  مردم میبینن و هیچکس کمک یکی دیگه نمیکنه

خداااااایا دوست دارم

دوست شوهرم ضامن ما شد، از ترس قسطاش شبا خوابم نمیبره، بی پولم باشیم از زیر سنگ جور مکنیم چند روز قبل از موعد پرداخت میکنیم، نامردیه ضامن از حقوقش کم بشه

مامانِ لیانا
درآمدشم خوبه....وضعش از ما بهتره.....

مواڟب باس زامن نفهم  شما دارید جاش میدید ازش شکایت کنید   حسابهاش چک مکنن  ولی  بهش مرتب پیام بدید دم در خونه پدر و مادر خواهر برادر هر کی مشناسید برید شوهرت بره دم درشون بشین 

دوست شوهرم ضامن ما شد، از ترس قسطاش شبا خوابم نمیبره، بی پولم باشیم از زیر سنگ جور مکنیم چند روز قبل ...

ما هر قت شوهرم حقوق می گسره اول قسطهاا را میره میده

مواڟب باس زامن نفهم  شما دارید جاش میدید ازش شکایت کنید   حسابهاش چک مکنن  ولی&n ...

واقعا در توانمون نیست که قسطهاش را بدیم