2777
2789

سلام  این چند روز خیلی حال سایت خراب شده گفتم یه کاری کنم حداقل یه لبخندی رو لبتون بیاد 😊.      اول از همه از خودم شروع میکنم شما هم بگین ،من بیشترین گندایی که زدم با رفیقم بودم 😂😂😂یادمه یه بار گفت من خودمو میندازه جلو یه ماشینی تو بیا خودتو بزن هیچی به سمند داشت رد میشد خودشو انداخت جلوش😶😑راننده خیلی سرعتش کم بود .زد زیر ترمز و این رفیق ما خودشو زد به موش مردگی منم مثل خر هر میزدم و خودمو میزدم🙄😂😂مرده مثل چی ترسیده بود و مردم جمع شدن رفیقم خیلی خله دستشو گذاشت رو شکمش و با حالت بی‌حالی و درد گفت کیوااان (به من میگه کیوان 😂همه رفیقام اینجوری صدام میزنن )بچم وای بچم من نتونستم خودمو نگه دارم زدم زیر خنده جوری که نمی‌تونستم نفس بکشم همه که دور ما جمع شدن ساکت شدن اون مرده هم هنوز تو حالت ترس بود رفیقم هم داشت قهقهه میزد که من دیدم اوضاع خرابه داد زدن شیرینن بدووووووو 😂😂😂😂هیچی فروش میدادن بهمون 😀😀.شما هم بگین تا من هم بقیه حل بازیامون رو تایپ کنم 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

من سه بار از مدرسه فرار کردم 😂

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیر ریاضی مرد بود گفت من کوردی متوجه نمیشم .تا اخر سال کنار میزش مینشستیم و به کوردی یا فحشش میدادیم یا حرفای خیلی بد میزدیم.اخرسال گفت حلال کنید من مادرم کورده و کاملا میفهمم چی میگید 😑

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

😂😂😂

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

یه بار میخواستیم دوستم را سوپرایز کنیم ولی چون من نمیخواستم اون کافه بریم الکی با یه پیج فیک پیام دادم که کافه اون روز بسته اس بدلیل رزو بودن و اینا دوستان هم باور کردند رفتیم یه کافه دیگه ولی از کنارش رد شدیم دیدن وای بازه و همه دارن میرن داخل هنوز دوستام میگن یعنی کی این پیام را داده  😂

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دبیر ریاضی مرد بود گفت من کوردی متوجه نمیشم .تا اخر سال کنار میزش مینشستیم و به کوردی یا فحشش میدادی ...

وای خدای من 😂😂😂😂

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
دبیر ریاضی مرد بود گفت من کوردی متوجه نمیشم .تا اخر سال کنار میزش مینشستیم و به کوردی یا فحشش میدادی ...

واییییی😂😂😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
یه بار میخواستیم دوستم را سوپرایز کنیم ولی چون من نمیخواستم اون کافه بریم الکی با یه پیج فیک پیام دا ...

😂😂😂

این خاطره مال چندسال پیشه .رفته بودم خزید برای خونه .کلی نایلون پراز خوراکی دستم بود گذاشتم زمین سبزی بخرم.موقع برداشتن دوباره ی نایلون ها شلوارم پاره شد خررررچ.سبزی فروشه میخواست بترکه از خنده گفتم عهههه این نایلونا چقد خش خشیه صدا میده هی 😑😂

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

وای خدایه لحظه خودم را داخل اون موقعیت گذاشتم 😂😂😂😂😂😂

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
وای خدایه لحظه خودم را داخل اون موقعیت گذاشتم 😂😂😂😂😂😂

نمیدونی چیا میگفتیم .از رنگ پوستش تا سایز و هیکلش از فانتزیامون .😂😂😂

من کلا به سوتی دادن معروفم و جایی میریم قبلش همسرم تاکید میکنه لطفا مواظب باش .

خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم و یه جماعت نشسته بودن حرف از کرم مناسب برای خشکی پوست شد گفتم عه این خوبه منم شنیدم .برای فلانی (اسم خواهر شوهرمو گفتم )بخرید .

اون خارشیه 😑😂

میخواستم بگم دستش خارش داره 

یه بار هم من راهنمایی بودم دبیرمون با من خیلی لج بود هر چی میگفتم خانم بزار برم آب بخورم به همه اجازه میداد به من نه خلاصه منم از پنجره رفتم آب خوردم و بعد از در اومدم گفت وا تو کی رفتی یه آدم فروش گفت از پنجره رفته خلاصه دبیرمون گفت از هر جا رفتی از همون جا هم بیا منم رفتم بیرون از پنجره اومدم 3هفته منا اخراج کرد.

پارسال امتحان که داشتیم برا ترم دو بعد امتحان می‌رفتیم با هم بیرون با همین رفیق دیوونم خودشو میزد به کم عقلی و دیوونگی منم همینطور   😂😂😂😂و گریه میکردم اونم چرت پرت میگفت  بقیه غصه می خوردن و میگفتن اخی ببین چقدر خوشگلن و به این بیماری دچار شدن اخی 😶😑😑😑😑