2777
2789
دوستا،این وضعیت شما چقدر طول کشید؟من شیاف و قرص دوفاستون استفاده می کنم اما بهتر نمی شم.نگرانم
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
هفته چندی ؟
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بعد از ان هم گاهی خیلی کم لکه بینی داشتم روزی دو تا آمپول پرژسترن می زدم

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

اگه زیاد نیست نگران نباش من خیلیا رو دیدم که تا آخر بارداریشون لک بینی داشتن .
فقط باید به خودت فشار نیاری و بیشتر استراحت کنی . در مورد تغذیه هم بد نیست با یه دکتر مشورت کنی .
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.
نه اون که فکر نکنم ولی خوب دکتر تغذیه رو برو . من که از الان تحت نظر دکتر تغذیه هستم تا اقدام و بعدشم میرم .
پریسا جون می بخشی می پرسم خونریزی بود یا لکه بینی
آخه دکتر من گفت استراحت مطلق لازم نیست
و اینکه بعدش که تموم شد چند وقت یه بار لک می دیدی
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه