2777
2789
شیاف سیکلوژیست

امپول پرولوتون

اسپرین

نشاسته حل شده

واستراحت تجویز پزشکم بود

خیلی طول نکشید سه هفته

اما لکه

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین....خدایا بابت همه چیز ازت ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا از خونه بیرون نمیرفتم .از پله بالا و پایین نمیرفتم در ضمن زرشک و زعفرونو نارگیل و کنجدم نمیخوردم. ولی استراحت مطلق موثر تره
پسرم 25 ابان اومد تو بغل مامان باباش
اول خونریزی بعد لکه بینی ، استراحت خیلی کمک می کنه سعی کن حداقل یکهفته استراحت باشی

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

نه رفتم خونه مامانم اینا تکون نمیخوردم اصلا

خیلی احتیاط کردم فقط میرفتم دستشویی و یه قدم کوچولو تو خونه

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین....خدایا بابت همه چیز ازت ممنونم
دکتر به من گفت حتی اگه برا دستشویی رفتن هم از جات بلند نشی خیلی بهتره البته دکتر من خیلی حساس بود و به نظرم در این حد دیگه لازم نیست

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

سلام.دوست من تا چهار ماه لکه بینی داشت جفتش سر راهی بود حتی,یه بار تبدیل به خونریزی شد که مجبور شد بره بیمارستان ولی,فقط شیاف سیکلوژست مصرف می کرد.من خودم هم درست تو 7هفته خونریزی بدی با لخته های بزرگ و خون غلیظ سیاه داشتم که بعد دو روز یا سه روز کم کم مقدارش کم شد تا تبدیل شد به آب خون و بند اومد.دکترم تصور کرد سقط داشتم هفته بعدش منو سونو کرد در کمال تعجب بچه اومده بود تو رحم و قلبش هم کاملا سالم بود و میزد!منم تا دوماه از سیکلوژست استفاده کردم و آسپرین چون تو آزمایشم تشخیص غلظت خون نسبتا بالا داشتم.ولی بعد دوماه کامل خوب شدم.دوستم هم درست تو پنج ماهگیش جفتش رفت بالا و الان بچش یه سالشه.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.