2777
2789
عنوان

روتین پوستی تون چیه؟

1657 بازدید | 65 پست

یه روتین عالی واسه پوست به خصوص پوست خشک بگین.چیکارا واسه پوستتون میکنید

برای بهبود و خوب شدن زندگیم میشه یه صلوات بفرستین لایکم کنید منم براتون بفرستم☺

روتین روزانم عالیه ولی برای پوست و چرب و مختلط

شرمنده قشنگم🥴

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روتین روزانم عالیه ولی برای پوست و چرب و مختلط شرمنده قشنگم🥴

بگو بگو برامن😆

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

صبح و شب ابرسان میزنم

ماسک های خونگی میزارم زیاد

با شوینده مناسب پوست خشک هرشب میشورم قبل خواب 

اصلا کرم پودر نمیزنم 

ضدافتاب هم همیشه

خدارشکر پوستم خوبه و خشکیش کنترل میشه با ابرسان 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
روتین روزانم عالیه ولی برای پوست و چرب و مختلط شرمنده قشنگم🥴

شما کرم مرطوب میزنی یا آبرسان من موندم بین این دوتا البته پوستم به چربی خیلی احتیاج داره

ببین اول با فیس واش صورتتو بشور بعد تونر بزن بعد کرم روز استفاده کن من نئودرم استفاده میکنم ، میتونی مرطوب کننده ی ویتامین c رو هم درکنارش بزنی ب سفیدتر شدن پوستت کمک میکنه

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید

شبها با شوینده پوست خشک میشورم،قبلشم با میسلار واتر آرایشو میپاکم،بعد روغن بادوم میزنم،لالا،صبحا با آب سرد میشورم،با حوله خشک میکنم،تونر خشک میزنم،کرم آبرسانم ک ضد چروکو همه چی توش داره،اونو میزنم،بعد آرایش

صبح و شب ابرسان میزنم ماسک های خونگی میزارم زیاد با شوینده مناسب پوست خشک هرشب میشورم قبل خواب&nbs ...

یعنی کرم مرطوب نمیزنی فقط آبرسان چی میزنی حالا؟

شما کرم مرطوب میزنی یا آبرسان من موندم بین این دوتا البته پوستم به چربی خیلی احتیاج داره

من آبرسان میزنم عزیزم ابرسان فاقد چربی چون پوست من چربه مرطوب کننده برای من جوش میاره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂