2777
2789
عنوان

هدف زندگی ؛ اونایی که بزرگ فکر میکنین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه اثری ماندگار ازخودمون به جابزاریم برای آیندگان و برای بهتر کردن جهان و بهتر کردن زندگی برای نس ...

منم هر وقت ازم میپرسم دوست داری معروف بشی یا نه من میگم دوست دارم ابدی بشم.مثل گاندی یا نلسون ماندلا.(اینو که میگم طرف اینجوری😶😒میشه و بحثو عوض میکنه یا میگه این همه بلند پروازی برات خوب نیست😞)

شاید این آدما رو خوب نشناسیم و همه چی رو درموردشون ندونیم.ولی اثر ماندگاری از خودشون به جا گذاشتن.یا مثلا دکتر معین یا علامه دهخدا 

برعکس اون سلبریتی ها و شاخای اینستا که حسابی معروفن و همه جیک و پوک زندگیشون میدونیم ولی تنها فعالیتشون فالوئر جمع کردنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هدف بندگی کردنه...لحظه لحظه زندگی باید بندگی کرد..مبدا و مقصد یکیه...به قول اقای قرائتی زندگی مثل پی ...

چطور میشه توی مسیر زندگی و کارای روزمره اون بندگی باشه؟؟یعنی همون نیت اصلی منظورتونه؟

منم هر وقت ازم میپرسم دوست داری معروف بشی یا نه من میگم دوست دارم ابدی بشم.مثل گاندی یا نلسون ماندلا ...

بلند پروازی یک واژه بی معناست 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل 

که گر مراد نیابم‌ به قدر وسع‌ بکوشم 

قرآن بخونیم توش نوشته

من با مولوی بهش رسیدم.میشه گفت یه نیمچه عارف هستم.😇

میدونید که مولوی چند تا حدیث از پیامبر رو هم تفسیر کرده تو مثنویش.

کتاب ملت عشق هم خیلی بهم کرد.بعد از خوندن اون کتاب هر وقت قرآن میخونم احساس میکنم کاملا معنیش رو درک میکنم با اینکه نمیتونم بیانش کنم.اصلا انگار خدا نزدیکتر شده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بلند پروازی یک واژه بی معناست  به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل  که گر مراد نیابم‌ به ...

دقیقا همینه.من بیخیال بودم تا اینکه کتاب ملت عشق رو خوندم.اونجا بود که فهمیدم اگه به هدفم هم نرسم مهم اینه که باید تلاشمو کنم

چطور میشه توی مسیر زندگی و کارای روزمره اون بندگی باشه؟؟یعنی همون نیت اصلی منظورتونه؟

مثال میزنم...صب باید واسه نماز پاشی..زود پاشی و نماز بخونی بندگی کردی و به هدفت رسیدی...دیر پاشی و نمازت قضا شه اشتباه کردی و باید توبه کنی...یه ساعت بعدش مادرت سر یه موضوعی دعوات میکنه..اگه شمام دعوا کنی و سر مادرت داد بزنی گناه کردی و بندگی نکردی اگه سکوت کنی بندگی کردی...میری بیرون یه فقیر میبینی...اگه بهش کمک کنی هرچند کم بندگی کردی اگه نکنی و بگذری بندگی نکردی.و و و و ....هزاران کار دیگه که درطول شبانه روز میکنیم و غافلیم از اینکه انجام درست همین کارا هدف ماست.

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
مثال میزنم...صب باید واسه نماز پاشی..زود پاشی و نماز بخونی بندگی کردی و به هدفت رسیدی...دیر پاشی و ن ...

درسته👌👌توی مسیر زندگی بندگی کنیم..ممنون دوست عزیز..مثالاتون خیلی خووب بود

منم هر وقت ازم میپرسم دوست داری معروف بشی یا نه من میگم دوست دارم ابدی بشم.مثل گاندی یا نلسون ماندلا ...

چقد نظر خووبی👌

به نظرم شاید این محدوده ابدی شدن توی هر فردی متفاوت باشه..یکی در حد یک محله یکی در حد یک جهان.

مولانا عاشق ترین فرد تاریخ جهان و یک عشق حقیقی رو تجربه کرده 

دقیقا 

اون معرفتی که از معشوق حقیقی پیدا کرد با کمک شمس بزرگوار به نظر من فقط میشه با رابطه بین حضرت علی و مرید بزرگوارشون،حضرت محمد مقایسه کرد.

منم هدفم همین شناخت معشوقه.انشالا که لیاقت رسیدن بهشو داشته باشم

چقد نظر خووبی👌 به نظرم شاید این محدوده ابدی شدن توی هر فردی متفاوت باشه..یکی در حد یک محله یکی در ...

کاملا درسته.حتی اگه بشه برای یک نفر هم ابدی شد برای مالک این دنیا و خود آدم ارزشمند.چون به نظرم تا روح انسان به درجه خاصی از تعالی نرسه این اتفاق نمیفته