2777
2789
عنوان

هدف زندگی ؛ اونایی که بزرگ فکر میکنین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 35 پست
کاملا درسته.حتی اگه بشه برای یک نفر هم ابدی شد برای مالک این دنیا و خود آدم ارزشمند.چون به نظرم تا ر ...

چقد عااااالی..دقیقا..به نظرم شاید یکی از راه های به تعالی رسیدن از خود گذشتن باشن..یعنی خودی نباشه.این که گفتید مالک این دنیا یک مثال از یک شهید یادم اومد..شهید هادی فکر کنم زمان زیادی رو گمنام بودن.اما انگار خود خدا خواستن که بعد زمان زیادی فضائل اخلاقیشون بیان بشن

چقد عااااالی..دقیقا..به نظرم شاید یکی از راه های به تعالی رسیدن از خود گذشتن باشن..یعنی خودی نباشه.ا ...

بله کاملا درسته.از خودگذشتن و ترک نفس و فناشدن در خداوند یکی از مضامین عارفانه ست که مولوی و حافظ خیلی زیاد روش تاکید کردن که برای رسیدن به تعالی به شدت لازمه 

شهدا که برای همه ما ابدی هستن و ما فقط شرمنده شون هستیم.اونا یه نمونه کامل از همین از خودگذشتگی هستن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کاملا درسته.از خودگذشتن و ترک نفس و فناشدن در خداوند یکی از مضامین عارفانه ست که مولوی و حافظ خی ...

درسته👌👌خیلی هم عالی..امیدوارم بتونیم به این درجات برسیم.🙏خیلی خوشحال شدم و بهره بردم از هم صحبتی باهاتون👌

درسته👌👌خیلی هم عالی..امیدوارم بتونیم به این درجات برسیم.🙏خیلی خوشحال شدم و بهره بردم از هم صحبتی ...

منم همینطور عزیزم🙏

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من هنوز هدف والامو پیدا نکردم

اما معتقدم من باید در طول حیاتم یه تاثیر مثبت توی دنیا بذارم. اگه نخوام تاثیر بذارم میشم یه موجود اضافه که یه مدت اومده روی زمین، منابع و انرژی و اکسیژن مصرف می کنه، زباله تولید می کنه و آخرشم میره. این طوری از یه سنگ هم پست ترم

الان دلم می خواد که واقعا دست خدا روی زمین باشم