هدفش چیه ؟ بنظرتون اخرش باید به چی برسیم و چی از همه مهم تره
اینم بگم سوالم فراتر از ظواهر زندگیه
شما ها چطور فکر میکنید و بیشتر با کودوم احساس خوشبختید
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هدفم جدا شدن از.مادرشوهرمه.اون.طوری خوشبخت میشم
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
والاترین هدف که همونیه که خالق مون برامون نعیین کرده، یعنی شناخت خود و شناخت خداوند، که متاسفانه توی زندگیهای الان خیلی هم مغفول باقی مونده، در مرحله ی بعد من معتقدم هرکسی باید رسالت خودش رو توی این دنیا پیدا کنه و به نحو احسن انجام بده
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
اینکه اثری ماندگار ازخودمون به جابزاریم برای آیندگان و برای بهتر کردن جهان و بهتر کردن زندگی برای نسلهای آینده همونجور که بزرگان قبل ازما اینکار کردن اما مهم تراز همه اینه که فقط انسان خوبی باشیم حال خودمون خوب باشه حالبقیه هم خوب کنیم
علم اخلاق و هنر اهداف آفرینش هستن که اخلاق مهم ترینشونه
هدف از خلقت انسان همین بود که خیلیا نادیده اش گرفتن
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
خب به نظرم هدف زندگی باید رسیدن به کمال باشه یعنی هر روز سعی کنم کامل تر از دیروز باشم..این حرکت در مسیر کمال میتونه ادم رو راضی نگه داره..اما متاسفانه توی عمل کردن خیلی ارادی پایینی دارم😔
آرامش خوشبختی هیچی مهم از این دوتا نیست بعد کلی سال فهمیدم
😍😍😍😍😍خوشبختیه شخصی بنظرم
یعنی هر جور ادم دلش بخواد هر روشی که دلش راضی و خوش باشه منظور شما هم همینه؟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
هدف بندگی کردنه...لحظه لحظه زندگی باید بندگی کرد..مبدا و مقصد یکیه...به قول اقای قرائتی زندگی مثل پیاده رویه صبگاهه...شما وقتی از خونه میای بیرون واسه پیاده روی مبدات خونته مقصدتم خونته..هدف همین پیاده روی و مقدار استفاده ای هست که ازش میکنی...
چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.