2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 45 پست
دو روز پیش طلا اومد پایین 

الان که پایینه میگن زمان خوبیه برای خرید.

همه‌میگن اومده پایین که یه جهش حسابی به بالا داشته باشه راست یادروغش خدا داند

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که پایینه میگن زمان خوبیه برای خرید. همه‌میگن اومده پایین که یه جهش حسابی به بالا داشته باشه ر ...

آره بازم نسبت به قبل خوبه 

اما دو روز پیش بیشتر پایین اومد 

یا طلای ابشده بخرید 

یا دست دوم بی اجرت 

کدوم شهر میتونی با 600 خونه بخری 

ما بوشهر زندگی میکنیم  و مامانم اینا شیرازن دوس دارم شیراز بخرم پیدا هم کردیم 50متر جای متوسط نه زیاد پایین نه بالا پارکینگ دار طبقه چهارم با اسانسور دو اتاقه 650میلیون 

من خودم یه خونه 57متری دارم و دلم نمیاد بفروشم نقلیه دوسش دارم 😶شوهرم میگ بفروشیم خونمونو یه 90متری ...

اگه میخوای بفروشی خونه بزرگتر بخری، اول برو دنبال خونه ی بزرگتر بعد همزمان خونه ی خودتو بزار پای فروش، اگه خونه ای خوشت اومد که با شرایطت میخورد اونوقت خونه ی خودت رو بفروش که همزمان بتونی خونه ی جدید رو قولنامه کنی، هیچوقت اول خونه ی خودت رو نفروش بعد بری سراغ خونه ی جدید

https://m.investing.com/news/commodities-news/gold-bugs-finally-see-their-predictions-of-doom-coming-true-2131057https://m.investing.com/news/commodities-news/gold-bugs-finally-see-their-predictions-of-doom-coming-true-2131057

این خبرو امروز بلومبرگ کارکرده بود راجب طلا😊

حالا من انتظار ندارم همه نظر کارشناسی اقتصادی بدن،ولی بهرحال وقتی میدونم دوست دارم راهنمایی کنم