یلدا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 عنوان ژل لوبریکانت و بارداری میشه کمکم کنید خواهش🙏 117 بازدید | 6 پست من ماه اول اقداممه البته یه پسر دارم یه بارم سقط داشتم الانم یکسال از سقطم گذشته تا ماه پیش مصرفم الدی بود این ماه اقدام کردم ایا الدی باعث میشه بارداریم تاخیر بیفته ژل لوبریکانت چطور ۱ درصده اسپرم رو میکشه یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم 1399/08/01 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monesam عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 139 من شنیدم اگه از قرص بارداری استفاده میشه باید ۶ ماه بگذره تا اثراتش از بین بره بازم همه چی دست خداست هر چی خودش بخواد همون میشه من ۱ ساله قرص نخوردم پری منظم ۲۸ روزه . روز تخمک گذاری اقدام کردم اون ماه یه دختر هم دارم بعد ۱۵ سال یکی دیگه میخوام نشد
یلدا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 هر دفعه موقع نزدیکی جلوگیری کردی و ال دی ...؟!! اره دیگه کامل الدی خوردم دیگه جلو گیری طبیعی نکردم چون الدی میخوردم این بدون حفاظت اقدام کردم گلم قرص گذاشتم کنار یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
یلدا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 من شنیدم اگه از قرص بارداری استفاده میشه باید ۶ ماه بگذره تا اثراتش از بین بره بازم هم ... خب نگران نباش چند ماه دیگه میشی گلم دکترا چی میگن یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
monesam عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 139 خب نگران نباش چند ماه دیگه میشی گلم دکترا چی میگن اصلا مشکلی نداشتم که دکتر برم همه چیم ۸دا رو شکر نرمال بوده
یلدا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 اصلا مشکلی نداشتم که دکتر برم همه چیم ۸دا رو شکر نرمال بوده خدارو شکر یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم