2777
2789
نمیتونم ب چب بخوابم انقد ب راست میخوابم یعنی خطر داره

خطر نداره ولی سمت چپ اکسیژن و خون رسانی بیشتره برای نی نی

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
نمیدونم برای غربالگری دوم هنوز نرفتم آنومالی تا بهن بگه چیه واسه شما چیه ؟؟؟!

من تازه این ماه اقدام کردم اولیم پسره دعا کن این ماه حامله شم حامله ای دعات زودتر جواب میده /هیچی میگن مادرایی ک تمایل به راست خوابیدن دارن بچه دختره بچه بالای شکم بمونه دختره سینه راستت درد بگیره دختره ضربان قلبش بالای ۱۴۰ باشه دختره 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه این ماه اقدام کردم اولیم پسره دعا کن این ماه حامله شم حامله ای دعات زودتر جواب میده /هیچی می ...

انشالله که بحق آله محمد (ص)ب زودی باردار شی توهم برای سلاپتی نی نیم دعا سالم بیاد بغلم ❤

انشالله که بحق آله محمد (ص)ب زودی باردار شی توهم برای سلاپتی نی نیم دعا سالم بیاد بغلم ❤

ولادت  رسول نزدیکه امیدوارم یه نی نی سالم و صالح بهت بده سالم سالم بیاد بغلت برات صلوات میفرستم

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
ولادت  رسول نزدیکه امیدوارم یه نی نی سالم و صالح بهت بده سالم سالم بیاد بغلت برات صلوات میفرستم

ممنون منم همینطور اگه باردار شدی بیا خبر بده 😍

من اصلا ب چپ نمیتونم بخوابم چیکنم ؟!

به پهلو بخواب

اگه سمت چپ بخوابی خب بهتره

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
نی نیت چیه چند هفته ای ...؟!!

من پسر

۲۵هفته  

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
مبارکه باسلامتی انشالله گل پسرت صحیح وسلامت بیاد بغلت 😍

سلامت باشی عزیزم

همچنین برای شما ان شاءالله