2777
2789
عنوان

کیا پروتز چانه انجام دادن

848 بازدید | 18 پست

دوستان من تایپیک اولمه.میشه کسایی که پروتز چانه انجام دادن بیان از تجربیاتشون بگن؟فک بالا و پایین دندوناش باید رو هم چِفت شه؟چه جوریاست ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پروتز چانه هم داریم.......

آره. یکی از دخترهای دانشگاه ما انجام داد(تابستان ۸۶) ، به حدی چهره اش عوض شد هررر کار می کردم چهره قبلش رو یادم نمی اومد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
آره. یکی از دخترهای دانشگاه ما انجام داد(تابستان ۸۶) ، به حدی چهره اش عوض شد هررر کار می کردم چهره ق ...

بعد اینهمه سال پروتزش مشکلی براش پیش نیاورد که بخواد درش بیاره .جابه جا شه یا هرچی ؟ 

من به فکمو چونم فیلر زدم دو ماه پیش  سوالتون چیه؟

فیلتر هر چند وقت باید تمدید شه.من بیشتر تو فکر پروتز سیلیکونیه چانه ام. میگن برا پروتز، توی حالت عادی وقتی دندوناتو روهم میزاری باید رو هم چفت شه فک بالا و پایین فاصله نداشته باشه.که بهت اجازه پروتز چانه رو بدن.درسته؟اگه اطلاعی داری ممنون میشم راهنمایی کنی

فیلتر هر چند وقت باید تمدید شه.من بیشتر تو فکر پروتز سیلیکونیه چانه ام. میگن برا پروتز، توی حالت عاد ...

عزیزم کسی تو صورتش پروتز نمیذاره که :/

همه فیلر یا چربی میزنن که به نظر من فیلر قشنگتره 

بستگی به جنسش داره این 6 ماه تا دو سال موندگاره 

نه عزیزم الان تقریبا 1 سال شده البته جای خوب اینکارو انجام بده که خیالتم راحت باشه

اگه مشکلی نداره میشه بگی پروتز کجات 😐 شخصیه که نمیخواد عزیزم ..خب خداروشکر.من میخوام انجام بدم همه میگن عفونت میکنه جابه جا میشه یکم ۲ دلم..

عزیزم کسی تو صورتش پروتز نمیذاره که :/ همه فیلر یا چربی میزنن که به نظر من فیلر قشنگتره  بستگ ...

نمیدونم والا خودمم موندم کدوم و برم.هزینه هر سی سی چقد شد؟ 

اگه مشکلی نداره میشه بگی پروتز کجات 😐 شخصیه که نمیخواد عزیزم ..خب خداروشکر.من میخوام انجام بدم همه ...

س ی ن ه و ب ا س ن عزیزم
نه منکه انجام دادم عفونت نکرده عزیزم

سلام بهم احترام بذاریم... ترنس فقط ترنس هست نه منحرف