2777
2789
عنوان

باردارم اما شاد نیستم همسرمم بخاطر کرونا سمتم نمیاد،افسرده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 35 پست
ببین شوهردخترداییم همینه الان ک بچه دارن کلی اذیت میکنه و یکسره کل خانواده توی قرنطینن...شوهر منم با ...

همسر منم تو فامیل بخاطر حساسیت کرونا زبانزد شده

یه بنده خدایی از آشنایان گفت خانمت دپرس و چهره اش ناراحته نشه یوقت افسردگی بگیره

ببرش بیرون پیاده روی پارک،همون لحظه میپذیره ولی بعدش کار خودشو میکنه

بهش بگم نیازمو میدونم مثل همیشه میخواد بگه بخاطر سلامتیت

اتفاقا نیم ساعت پیش بهش گفتم اگر بچه اتم بدنیا بیاد پس نباید بغلش کنی نزدیکش بشی خندید گفت نمیرم سرکار شاگرد بیشتر میزارم

باید خودم با خودم کنار بیام😔

قرصایی که دکترم دادرو مصرف کنم

منم سر بچه ی سومم به خاطر مسئله ای افسرده شدم حدود یکماه، خیلی بد بود، ولی رفتم پیش مشاور مذهبی خیلی بهم کمک کرد. گفت عدسی بخورم، سیرابی بخورم. 

اذان صبح و مغرب 4قل و آیه الکرسی بخوانم، نماز استغاثه حضرت زهرا بخونم بقیش یادم نیست. چله حدیث کسا هم بود. بدون قرصهای افسردگی خوب خوب شدم. اصلا قرص نخور. خودت به خودت دلداری بده. ناراحتی هات رو بنویس. برای بچت برنامه ریزی کن. آشپزی کن و کارهای هنری. آقات از دید خودش برات همه کار می کنه. فقط بهشون بگو وقتی از نگرانیهام صحبت می کنم نیاز به نوازشت دارم انتظار راه حل ندارم. می خوام با صدای و دستهای مردونت بهم قوت قلب بدی. اگه اینو بگی مشکلت حل حله. قفط به آقات اقتدار بده و بهش احترام بذار و ازش بابت هر کاری تشکر کن، دیگه میشه همونی که تو می خواستی، امتحان کن. در ضمن کنار این حضرت زهرا رو به عشقی که به امام علی داره قسم بده وسواس رو از آقات دور کنه و دلش رو با تو همراه. 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سر بچه ی سومم به خاطر مسئله ای افسرده شدم حدود یکماه، خیلی بد بود، ولی رفتم پیش مشاور مذهبی خیلی ...

خیلی قشنگ صحبت میکنید

ممنونم از مهربونیت خانمی

حتما حتما

التماس دعا😘😍

می فهممت ولی وقتی دونی متوجه نمیشه ک حرف دلت چیهرو بهشم گفتی بهتر نیست راه دیگه امتحان کنی؟با کسلی و ...

مرسی محیا جان

ممنونم که وقت برام گذاشتی😘

امیدوارم روزهای خوب برای همه شکل بگیره

و منم حالم مثل گذشته خوب بشه

همسر منم تو فامیل بخاطر حساسیت کرونا زبانزد شده  یه بنده خدایی از آشنایان گفت خانمت دپرس و چهر ...

ای بابا خیلی حساسه شوهرت اونقد بوده ک فامیلتونم فهمیده دیگه‌....نباید اینطور باهت رفتار کنه کاش خودش بفهمه این قضیه رو