2777
2789
عنوان

باردارم اما شاد نیستم همسرمم بخاطر کرونا سمتم نمیاد،افسرده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 35 پست
خیلی کم،وقتی بهش اعتراض کردم توضیح داد که بیشتر نگران مسئولیت و اینده بچه س فکرش درگیر اونجاهاس،اما ...

روووم نمیشه بهش بگم

یعنی دلم نوازش از سر اجبار نمیخواد

تو سونو غربالگری همه نگران و یا شادی داشتن از سر بچه اشون

برا من هی زنگ میزد اگر شلوغه بیا پایین نشین کروناس و فلان اصلا همه دغدغه اش کروناس تا توجه و محبت به من و بچه

آقات اگه کرونا داشته باشه با تنفسش بهت منتقل می کنه، حالا چرا خودش و شما رو اذیت می کنه. به خدا توکل کنید. 

به خدا زیادی دارن بزرگش می کنن.. اینها همه توطئه هستن. دختر عمه ام پرستاره گفت ترس کرونا داره مردم رو می کشه نه چیز دیگه ای. تعریف کرد یک بیمار کرونایی حال عمومیش خیلی هم بد نبود ولی چون ریش درگیر شده بود بردنش آی سی یو، هنوز داخل آی سی یو نرفته بود از استرس سکته کرد و مرد. 

به خدا حرفهای این سازمان بهداشت جهانی رو باور نکنید. بیش از اندازه دستهاتون رو نشورید. این شست و شو دفاع پوستی رو از بین می بره. همش علمیه برید تحقیق کنید. الکل موجود در محلولهای ضدعفونی جذب پوست و بعدا به کلیه ها آسیب می رسونه. 

حتی الامکان جاهای شلوغ نرید و ماسک بپوشویید باور کنید مشکلی پیش نمیاد. سیستم دفاعی بدنتون قوی کنید، هر موقع از بیرون میایید آب ولترم با نمک طبیعی و سرکه طبیعی غرغره کنید.ده شب یکبار داروی امام کاظم مصرف کنید. ساعت ده شب بخوابید صبح قبل از طلوع آفتاب بیدار بشین و تشریف ببرید پیاده روی. چون هورمونهای بدن از 10تا12 شب شروع به بازسازی می کند اونم در حالتی که خواب باشید. دستورات اسلام در مورد غذا خوردن وسبک زندگی رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد. مدام دعا کنید، به هم محبت کنید و کینه ها رو از دلهاتون پاک کنید که رحمت خدا شامل کسانی که کینه ای باشن، نمی شود. الهی همه سالم باشن

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روووم نمیشه بهش بگم یعنی دلم نوازش از سر اجبار نمیخواد تو سونو غربالگری همه نگران و یا شادی داشتن ...

عزیزم درکت میکنم،همسرمنم به شدت استرس کرونا داره،یه وقتایی کلافم میکنه،آقایون خیلی وقتا نمیدونن باید چیکار کنن تو موقعیت جدید،اگه شنا نیازتو بگی اونم ازین ببعد مراعات کنه از سر اجبار نیس،فقط آگاه نبوده،بنظرم با صحبت میتونین حلش کنین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم چهار ماهمه...همسرم از صبح تا شب سر کار شب میاد خسته شاپ بخوره می خوابه ولی خودم تو خونه سرگرم می ...

شما درست میگی ولی واقعا هیچی شادم نمیکنه

بنظرم همسرم ضربه روحی بدی بهم زده

فقط دلم میخواد از خونه بره بیرون که گریه کنم

اینم بگم همسرم خیلی مرد خوبیه

اما اصلا متوجه روحیه من نیس

هرچی ناز کنم بگم این جام درد گرفت سریع سرچ میکنه میگه طبیعیه هیچی نی نترس

نمیفهمه نیاز روحی و جسمیمو تآمین کنه

با آقات صحبت کن، وسواس در اسلام حرامه، بیش ازدو بار دست شستن در وضو حرامه. 

بنا بر فرمایش امام علی علیه السلام :سرنوشت انسانها در گرو افکارشون هست. 

اگه زیادی به کرونا فکر کنید بدون شک بیمار می شوید. گرمی جات زیاد بخورید. کلیه بند پشمی بپوشید. لباس نخی بپوشید که منشا اکثر بیماریها لباسهای پلاستیکی هستش. 

توکلت علی الله فهو حسبه، ان الله بالغ امره ان الله علی کل شی قدیر

خدا برای بنده اش کافیست، خدا بر کارها واقفه و هر چیزی قدر و اندازه ای داره. 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
آقات اگه کرونا داشته باشه با تنفسش بهت منتقل می کنه، حالا چرا خودش و شما رو اذیت می کنه. به خدا توکل ...

خیلی برام دعا کنید

متشکرم

ما بعد ۱۲ سال خدا این بچه رو بهمون داد

واقعا انتظارشو کشیدیم.و یه معجزه بود تو زندگیمون

فقط از خدا میخوام حال روحیم بدتر از این نشه

و احساسم به بچه ام بیشتر بشه

وقتی تو سوتو خوشحالی خانمای باردار میدیدم

از خودم بدم میومد و ناراحت میشدم غصه خوردم برا این طفل معصومم

شما درست میگی ولی واقعا هیچی شادم نمیکنه بنظرم همسرم ضربه روحی بدی بهم زده فقط دلم میخواد از خونه ...

خوشبحالت ک بارداری...من سقط کردم...کاش همسرم باهم سرد بود ولی بچم میبود کنارم.هرچن ک خیلیی هم زیاد دعوا داشتیم تو بارداریم.من استراحت نسبی بودم بعد شوهرم میومد میگف پاشو بریم خونه مامانم‌ ک ۳ طبقه پله بود خونشون وگرن ن حق داری خونه مامانت بری ن مامانت بیاد اینجا.میگفتم خب کی غذا برام بپزه مامانم نیاد بخدا انقدرررر اذیتم کررررد

شما درست میگی ولی واقعا هیچی شادم نمیکنه بنظرم همسرم ضربه روحی بدی بهم زده فقط دلم میخواد از خونه ...

می فهممت ولی وقتی دونی متوجه نمیشه ک حرف دلت چیهرو بهشم گفتی بهتر نیست راه دیگه امتحان کنی؟با کسلی و حال بد ایشونم مدلشو تغییر نمیده با اینکه ب فکرتم هست و نمی خواد اسیب ببینی...ولی ب نظرت اگر پاشی شاد باشی سخت نگیری ب نظرتتتت بیشتر جذبت نمیشه؟لباس قشنگ بپوشی ارایش کنی خوشبو ناز...چیزایی ک دوست داری درست کنی؟منم خودم گاهی حال ندارم اب بخورم یا خونه تمیز کنم خسته میشم کسل میشم دلتنگ خانواده گریم می گیره نه دوستی نه کسی نزدیکمه ولی بعدش پا میشم خودمو جمع می کنم ب خودمو میگم محیا پاشو زندگیتو جمع کن منتظر کسی نباش ...من از ۸ صبح تا ده شب تنهام گاهی برا خودم چای درست می کنم می رم تو تراس اهنگ گوش میدم می خورم ب خودم ارامش میدم ....ی طوری خودمو از حالت افسردگی رها می کنمب خاطر کرونام بیرون نمیرم...تو ب خودت برس بی نیاز شو از توجه خودش میاد سمتت کمتر بگو محبت کن نیاز دارم..بابت کاراش ازش تشکر کن خودتو سرحال کن 

خوشبحالت ک بارداری...من سقط کردم...کاش همسرم باهم سرد بود ولی بچم میبود کنارم.هرچن ک خیلیی هم زیاد د ...

امیدوارم خدا هرچه زودتر دامنتو سبز کنه

ناشکر نیستم ما عاشق بچه بودیم

الانم همسرم خیلی شیک میگه عاشق بچه امم و میگه من هرکاری براتون میکنم اما نمیفهمه نیاز من روحی

اما مشکل من دست خودم نی روحم خرابه و شایدم خودم خودمو دارم اذیت میکنم این آزارم میده شاید من انتظارم بالاس شاید من خیلی توقع دارم بعد سه ماه همسرم یه بوسم کنه نوازشم کنه شاید من توقعم بالاس نمیدونم

همش غم تو دلمه انگار

بخاطر همین تایپیک زدم ببینم همسرای خانمای باردار باهاشون چه رفتاری دارن

شاید من زیادی انتظار دارم

نمیدونم😢

امیدوارم خدا هرچه زودتر دامنتو سبز کنه ناشکر نیستم ما عاشق بچه بودیم الانم همسرم خیلی شیک میگه عاش ...

چرااا اخه همینارو بهش نمیگی گلم درکت میکنم کار همسرت هم بده انقد حساس بازی درمیاره بهش بگو

خوشبحالت ک بارداری...من سقط کردم...کاش همسرم باهم سرد بود ولی بچم میبود کنارم.هرچن ک خیلیی هم زیاد د ...

عشقم منم چندسال پیش تجربه بد سقط و کورتاژ داشتم

خوب میفهممت

امیدورام هرچه سریعتر اقدام کنی و خدا یه فرزند سالم بهتون عطا کنه

من بخاطر سقط قبلیم تو این بارداریم تا تشکیل شدن قلبش خیلی استرس کشیدم طوریکه قلبم تا یک هفته میسوخت

من آدم درونگرایی هستم

همیشه سعی کردم نگرانیهامم تو خودم بریزم تا کسی ناراحت و دلواپس نشه

چرااا اخه همینارو بهش نمیگی گلم درکت میکنم کار همسرت هم بده انقد حساس بازی درمیاره بهش بگو

چندبار توضیح دادم که حساس شدم و دکترمم گفته افسرده شدی میگه چرا تو که هرچی بخوای برات فراهم میکنم این همه دنبالتم برا کارای بارداریت فکر میکنه اینا یعنی همچی

نمیتونم نیازمو مستقیم بگم

خودش باید درک کنه

همون لحظه پذیرا شاید بشه 

اما دوباره بخاطر کرونا رفتارای سردشو ادامه میده این بیشتر منو میشکنه داغونم میکنه

خداکنه شرایط کرونا تموم بشه خسته شدم

عشقم منم چندسال پیش تجربه بد سقط و کورتاژ داشتم خوب میفهممت امیدورام هرچه سریعتر اقدام کنی و خدا ی ...

چرا اینکارو میکنی خب گلم....بهش بگو ک بهش نیاز داری مردا خیلی چیزارو نمیفهمن باور کن.

ممنونم ازت اره خیلی منم افسردم الان

چندبار توضیح دادم که حساس شدم و دکترمم گفته افسرده شدی میگه چرا تو که هرچی بخوای برات فراهم میکنم ای ...

ببین شوهردخترداییم همینه الان ک بچه دارن کلی اذیت میکنه و یکسره کل خانواده توی قرنطینن...شوهر منم بایک نفر تو حاملگیم درارتباط بود ک علائم کرونا داش منو خونه مادرم گذاشت میگف تا یکی دوهفته بعد خونه نیا ممکن مبتلا شی...ولی الکی بهش گفتم روز سوم ک بیا فقط ببینمت بعد سریع حاضر شدم رفتم تو ماشین یکساعت داشت حرف میزد ک نباید بیای خونه ک منو قانع کنه ولی قانع نشدمو برگشتم خونم...ببین تو باید نیازتو قشنگ بهش بگی.فکر نکن ک خرد میشی