2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید 🙏😔

86 بازدید | 16 پست

برید تاپیک قبل این پست گذاشتم .لطفا راهنماییم کنید ..ممنونتون میشم .همین جوری نگذرید 😢😢❤ انشالله خدا دربرابرش هیچ وقت شما رو با سلامتیتون ازمایش نکنه ..

حدس میزنم مشکل ضفرا داری.صفرات پرشده.ببین باید بری یه سونوی کامل و دقیق از کل شکم.اگر لازم شد باید س ...

مرسی عزیزم .دکتر گفت گل اورده اسلارجه صفراست باید پرهیز وچربی نخورم ..خیلیا منو ترسوندن که درد کمر علائم چیز دیگه ای اخه عطاری بودم گفا عفونت صفرا دارم ..هنوز ۱ماه نشده برای سونو دوم ..چیکار کنم یعنی بدترمیشه ؟؟❤😢🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم .دکتر گفت گل اورده اسلارجه صفراست باید پرهیز وچربی نخورم ..خیلیا منو ترسوندن که درد کمر ع ...

ببین اصلا نترس چیز مهمی نیست .صفرا طبیعیه پر شده.فقط محض احتیاط یه سونوی کامل از کل شکم بگیر حتماحتما تا خیالت راحت بشه. البته گفتم که مشکل خاصی نداری درد کمر هزار علت داره ولی محض احتیاط گفتم.

ببین اصلا نترس چیز مهمی نیست .صفرا طبیعیه پر شده.فقط محض احتیاط یه سونوی کامل از کل شکم بگیر حتماحتم ...

مرسی  دوهفته پیش سونوی کامل شکمی دادم گفت هیچ مشکلی نیست فقط صفرا گل کوچیک دراورده لیموترش واب وگفت بخورم .که فقط ۲بارخوردم ..ازعطاری دارم گیاه میگیرم شروع کنم ..عزیزم اگه پانکراس باشه .سونو که دادم معلوم شده بود 

دکتر باید میگفت دیگه .؟؟

مرسی  دوهفته پیش سونوی کامل شکمی دادم گفت هیچ مشکلی نیست فقط صفرا گل کوچیک دراورده لیموترش واب ...

اشکال نداره.این دفعه هم برو سونو ولی یه جای دیگهبرو.جایی که قبلا انجام دادی نرو دیگه.ببین به بابای منم گفتن باید صفرات برداری پراز گله.انا ما هنوز بر نداشتیم بعضی مواقع اذیت میشه.کاری که گفتم حتما حتما انجام بده.من خودم پرستارم.میدونم مشکلی نداری این دفعه هم برو یه سونو کامل از شکم انجام بده ولی یه جای دیگه.فقط محض احتیاط است وگرنه مشکل تداری.درسته یه خورده هزینه داره و تو این روزا سخته ولی این یه بارهم با رعایت اصول بهداشتی یه جای دیگه سونو انجام بده

اشکال نداره.این دفعه هم برو سونو ولی یه جای دیگهبرو.جایی که قبلا انجام دادی نرو دیگه.ببین به بابای م ...

مرسی عزیزم .انشالله پدر شما هم هرچه زودترمشکلش رفع بشه ..انشالله بزودی میرم ..انشالله همیشه سلامت باشی دوستم ..🌹🙏💚❤

چشم عزیزم ..با طب گیاهی میتونم صفرام ودرست کنم بعد سونو ..؟؟

اول سوتوی کامل شکم ولگن بعد طب گیاهی و صفرا.اخه صفرا چیز مهمی نیست وقتی گل بیاره فقط باید برداریش هیچ راحل دارویی و گیاهی نداره همش دروغه

اول سوتوی کامل شکم ولگن بعد طب گیاهی و صفرا.اخه صفرا چیز مهمی نیست وقتی گل بیاره فقط باید برداریش هی ...

اخه من نمیتونم عمل کنم کم خونی دارم .پولشم خیلی زیاده ..راه حلی جز عمل نداره واقعا نمیخوام تواین سن عمل کنم ..😢😢😔🙏

اول سوتوی کامل شکم ولگن بعد طب گیاهی و صفرا.اخه صفرا چیز مهمی نیست وقتی گل بیاره فقط باید برداریش هی ...

ببحشید عزیزم 

.میشه یه راهی جز عمل نزارم سنگ بشه صفرام .دردش بهتربشه ؟؟

ببحشید عزیزم  .میشه یه راهی جز عمل نزارم سنگ بشه صفرام .دردش بهتربشه ؟؟

تقریبا مطمنم که صفرا دارو نداره (البته من پرستارم اطلاعاتم درحد پزشکان نیست) ولی با توجه به تجربه های علمی تقریبا مطمنم صفرا دارو نداره

تقریبا مطمنم که صفرا دارو نداره (البته من پرستارم اطلاعاتم درحد پزشکان نیست) ولی با توجه به تجربه ها ...

مرسی عزیزم .ولی پرنشده فکرنکنم اخه دکترم نگفت .ولی چون التهاب داره میگم .وقتی سنگ نشه بادارو یا گیاه رفع میشه به نظرشما؟؟