2777
2789

واسه منم دعاکن یسال منتظرم

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

18روزس چطور فهمیدی من شش هفت هفتم بود فهمیدم

رفتیم دیشب خونه مادرشوهرم بهم گفت مشکوک میزنی من گفتم نه امروز بی بی چک زدم دیدم بله باردارم رفتم امروز آزمایش دادم دکتر گفت یک ساعت دیگه جواب آماده است شوهرم گفت میرم میگیرم همین الان زنگ زد گفت مثبت تو اینترنت زدم گفت اگر 36روز عقب انداخته باشی احتمالا 18روزت باشه 

چجوری بعد از دو ماه؟

منم دوره های نامنظم داشتم گاهی دو ماه یک بار 

هر دو بچم رو هم رفتم آزمایش که ببرم دکتر واسه تنظیم  متوجه شدم باردارم تو اقدام بودم ولی بی بی نشون نمی‌داد با آزمایش فهمیدم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
چه علائمی داشتی؟؟

سر پسرم که هیچی با بتای 19 فهمیدم باردارم

از هفته پنج و شیش به بعد اصلا دلم غذای خودم رو نمیخواست بی‌حال بودم و دو هفته سر صبح حالت تهوع 

بعد یه ماهم خوب شدم

موقع دخترمم به بو خیلی حساس بودم و سرگیجه داشتم یه هفته 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

تو احتمالا پنج هفته هستی ،

از اولین روز آخرین پریودت حساب میشه تا الان ،هر چند هفته باشه میشه سن بارداریت 

مبارک باشه 

خداروشکر زیاد منتظر نموندی 

منتظارو دعا میکنی لطفا؟منم پنج سال منتظرم خدا حفظ کنه بچتو و عاقبت بخیر باشه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
سر پسرم که هیچی با بتای 19 فهمیدم باردارم از هفته پنج و شیش به بعد اصلا دلم غذای خودم رو نمیخواست ب ...

من الان سردرد بدی دارم پهلوهام درد میکنه دیشب که به شکمم دست زدم یه چیزی سفت شده داخلش حس میکردم یه چیزی ازم آزاد میشه ولی پریود نشدم

بنظرت باردارم