2777
2789
من الان سردرد بدی دارم پهلوهام درد میکنه دیشب که به شکمم دست زدم یه چیزی سفت شده داخلش حس میکردم یه ...

همه چیز بستگی به دوره های پریودی داره اینایی که منظو هستن خیلی راحتن به محض عقب انداختن تکلیفشون معلوم میشه

ببین اگه عقب انداختی بی بی چک بزن

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز بستگی به دوره های پریودی داره اینایی که منظو هستن خیلی راحتن به محض عقب انداختن تکلیفشون معل ...

من دو ماه، دو بار قرص اورژانسی خوردم تو شهریور پریود شدم ولی تو مهر که خوردم پریود نشدم تاریخ پریود خودمم هشت مهر بود تست هم زدم منفی بود

عزیزان منم یه سوالی داشتم.من دورهدهام از وقتی اقدامم نامنظم شده.از بیست وسه روز تا سی و دو روز که میانگینش میشه بیست و هفت روز.دیروز که بیست و هفتم بود بی بی زدم منفی بود.یعنی زود زدم؟اصلا چجوری باید حساب کنم و بزنم؟

من دو ماه، دو بار قرص اورژانسی خوردم تو شهریور پریود شدم ولی تو مهر که خوردم پریود نشدم تاریخ پریود ...

پس به خاطر همونه سیستم بدن رو بهم میزنه 

چند روز پریودیت عقب افتاده علائم هم داری؟

ترشح بی رنگ

هفته پیش سرگیجه و تهوع

دل درد و تخمدانم درد میکنه

پریودم نامنظمه.میانگین حساب کردم زدم.طولانی ترینس سی و دو روزه بوده که با این حساب میشه شنبه پیش رو

[QUOTE=160779863]یعنی باردار نمیتونم باشم درست [/QUOTE

دقیق نمیدونم عزیزم تجربه مصرف اورژانسی رو نداشتم ولی میدونم میتونه نظم و بدن رو بهم بریزه

اگه تستت منفی شده نه دیگه نیستی

رفتیم دیشب خونه مادرشوهرم بهم گفت مشکوک میزنی من گفتم نه امروز بی بی چک زدم دیدم بله باردارم رفتم ام ...

نه بابا الان چهارپنج هفتس

مبارک باشه گلم ایشالاه بسلامتی بیاد بغلت و قسمت همه منتظرا ایشالله