یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شایدم بخاطر این بود ک من فقط یک ماه باخودم قانون جذبو کار کردم..شاید چون وقتم کم بود نشد
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
یا همینطور یهویی خدارو بخاطر چیزایی ک بم داده شکر میکردم
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
نمیدونم بشه یا نه چون من تاحالا امتحان نکردم ولی یه چیز مهم که درباره ی قانون جذب هست و هیچ کس رعایت نمیکنه رها کردنه یعنی در قدم اول باید اون چیز رو با تمام ایمان و از ته قلبت بخوای یعنی صددرصد اطمینان داشته باشی بهش میرسی در قدم بعدی باید اون چیزی که میخوای رها کنی و صدرصد ایمان داشته باشی که بدون اون هدف و خواستت در زندگی خوشبختی اون موقع بهش میرسی من این ها رو تو نظرات اینترنت خوندم همشون گفته بودن اول ایمان داشتن ولی بعد از اینکه دیگه امید نداشتن و بعد یه مدت دیدن بدون اون هدف هم زندگی خوبی دارن بهش رسیدن
ت همین نی نی سایت ی خانم نوشته بود همه خصوصیات همسرم و ت دوسال مینوشتم رو کاغذ و همون هم اتفاق افتاد میگفت حتی تعداد اتاق خواب هامم همون قدر میخواستم ک شد