2777
2789

بچه ها تاحالا شده با قانون جذب ب زندگی ک دلتون میخواد برسین 🤔

مثلا مجرد باشین و با قانون جذب ازدواج کنی و همسرت همه خصوصیاتی ک ت دوست داری و داشته باشه🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

شایدم بخاطر این بود ک من فقط یک ماه باخودم قانون جذبو کار کردم..شاید چون وقتم کم بود نشد

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
باورم قویه فقط باید هر چیزی رو میخوای روی کاغذ بنویسی

ذهنتم باید واقعا اونچیزیکه میخایو بپذیره نه اینکه فقط زبونی یچیزیو بخای، بنظرم قانون حذب چیزی جز باور‌ ایمان قلبی نیست

چجور کار کردی؟ 

یه وویس گرفتم از خودمو از ارزوهام توش گفتم

هرروز اون وویسارو گوش میکردمو روش تمرکز میکردم

یا همینطور یهویی خدارو بخاطر چیزایی ک بم داده شکر میکردم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

نمیدونم بشه یا نه چون من تاحالا امتحان نکردم ولی یه چیز مهم که درباره ی قانون جذب هست و هیچ کس رعایت نمیکنه رها کردنه یعنی در قدم اول باید اون چیز رو با تمام ایمان و از ته قلبت بخوای یعنی صددرصد اطمینان داشته باشی بهش میرسی در قدم بعدی باید اون چیزی که میخوای رها کنی و صدرصد ایمان داشته باشی که بدون اون هدف و خواستت در زندگی خوشبختی اون موقع بهش میرسی من این ها رو تو نظرات اینترنت خوندم همشون گفته بودن اول ایمان داشتن ولی بعد از اینکه دیگه امید نداشتن  و بعد یه مدت دیدن بدون اون هدف هم زندگی خوبی دارن بهش رسیدن 

ت همین نی نی سایت ی خانم نوشته بود همه خصوصیات همسرم و ت دوسال می‌نوشتم رو کاغذ و همون هم اتفاق افتاد میگفت حتی تعداد اتاق خواب هامم همون قدر میخواستم ک شد