2777
2789
عنوان

همکار همسرم که خانومه براش هدیه داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 111 پست

ولی ب نظرم نکنه دعا نوشته باشه بزار برات یه چی تعریف کنم

دخترخالم تازه نامزد کرده بود دختر داییه شوهرشو خیلی میخواستن بدن ب شوهردخترخالم ولی نگرفت اینا وقتی نامزد بودن یه پیر هن برا پسره میارن دختر خالم میگ ازون روزی ک اینا پیرهنو اوردنو این پوشید دعواشون شروع شد و کارشون ب دادگاه کشید تا بعدا ب زور تونستن رابطه رو حفظ کننو پیرهنو دخترخالم سوزوند

همینطوری

خب بی مناسبت بهش هدیه داده!

از نظرم ترجیح میدی فکر کنی هیچ چیز خاصی نیست وگرنه این موضوع اصلا عادی نیست

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدبینی خوب نیس ولی خوشخیالیم خوب نیس تعادلوبایدحفط کنی توب شوهرت اطمینان داری ب اون خانوم ک نداری معلوم نیس نیتش چی بوده ک بی دلیل ب مردی ک متاهلم هس کادوداده ب هرحال حدعقل نذاراون پیرهنوتومحیط کارتنش کنه چون اگ خانومه منظورییم داشته باشه وقتی شوهرتون اون لباسوبپوشه پیش خودش ی فکرایی میکنه

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
اصلا عرف و شرع هم بزاریم کنار خود ما به جای اون خانم باشیم رو چه منطقی برای همکار اقا هدیه می خریم ...

دقیقا هیچ دلیل منطقی نمیشه پیدا کرد که یکی بی دلیل بیاد هدیه بده

اصلا روابط صمیمی محیط کار و نمی پسندم حالا تو بگو همسر من یوسف پیامبر همکار اسمش روشه چرا باید صم ...

گل گفتی

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

شوهرم تو اژانس بود . یه خانوم حدودا شصت ساله شمارشو گرفته بود فقط باشوهرم میرفت . یه بار واسه شوهرم پیرهن خریده بودم جلو روی شوهرم جرش دادم و گذاشتم تو مشنباش دادم دستش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
به همه خوشبینم مگر خلافش ثابت بشه و خلافش ثابت نشده

امیدوارم هیچوقت به این حرفم نرسی اما ضربه ی بدی تو موقعیت و مکان و زمان بدی سر این خوشبینیت میخوری مطمین باش 

به همه خوشبینم مگر خلافش ثابت بشه و خلافش ثابت نشده

انشالله که خلافش هم ثابت نشه 

اما ادامه پیدا کردن این کادو بازی های قطعا خلافشو بهت ثابت میکنه

کلا کادو دادن بدون مناسبت یه دلیل داره اونم علاقس ..پس چرا ما نمیریم واسه یه غریبه کادو بخریم..اون خانوم داره کم کم جاشو باز و راهو به شوهرت نشون میده ...اینقدددددددددد دیدم مردای متاهل و متعهد که سر کار شل شدن باورت نمیشه ..خوددانی عزیزم.