2777
2789
عنوان

سرماخوردگی یا کرونا

2491 بازدید | 14 پست

من امروز وارد ماه نهم بارداری شدم یه سرما خوردگی حدود ده روزه گرفتم حالا هرچی مایعات گرم و سوپ می خورم پرستم نمیشه خودم رو قرنطینه ک ردم دکتر هم اموکسی سیلین بهم داده دیگه خسته شدم چکار کنم زودتر خوب شم؟؟ ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی سخته عزیزم منم از ساعت چهار تا حالا از درد سینه و سرفه نخوابیدم رفتم دکتر گفت کرونا نیست ، آلرژی نمیدونم درست گفت یانه  تست نگرفت خیلی بده من با روغن سیانه دونه و یکم روغن بچه ریختم رو مشما فریز گذاشتم رو سینه ام یه پلیور گرم پوشیدم بهترم

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑
آخی سخته عزیزم منم از ساعت چهار تا حالا از درد سینه و سرفه نخوابیدم رفتم دکتر گفت کرونا نیسا و آلرژی ...

بهتره یه سیتی اسکن بدید و اکسیژن خونتونو چک کنید. دکترا خیلی تشخیصای اشتباه میدن خواهرشوهر من دوبار رفت دکتر گفتن سرماخوردگی دیگه بعد ده روز به خاطر کاهش سطح اکسیژن خون از حال میره میبرن سیتی اسکن که مشخص میشه کل ریه اش درگیره الان یه هفته هست بیمارستان بستری. در حالی که اگه زودتر تشخیص میدادن اینهمه اذیت نمیشد

کرونا برا خیلیا سرماخوردگی معمولیه.در واقع یه طیفه از بی علامتی تا بیماری شدید و مرگ

اگر ده  روز شده و خوب نشدی قطعا یه سرماخوردگی ساده نیست اما اینکه ده روز گذشته ینی ب بیماری شدیدش دچار نشدی و بدنت پیروز شده

بهتره یه سیتی اسکن بدید و اکسیژن خونتونو چک کنید. دکترا خیلی تشخیصای اشتباه میدن خواهرشوهر من دوبار ...

مرسی عزیزم باشه 

خانواده ام همه شون تقریبا گرفتن ! ولی من خیلی وقت ندیدمشون یعنی اول خواهرم گرفت بعد بقیه ولی من حدودا یک ماه ارتباطی ندارم باهاشون 😔 فک نکنم از اونا گرفته باشم اتفاقا برای پدر و مادرم دستور بستری دادن ولی بیمارستان دولتی پذیرش نمیکنن میگن فقط با برانکاردقبول میکنیم !😔

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑
مشکل اینه که از ترس کمبود کیت و‌ تخت خالی نمیگن به مریض

اره گفتم به دوست مون پدرمادر منو که هردو بعد سیتی گفتن باید بستری بشید رو بیمارستان  دولتی قبول نمیکنه وضعیت بدیه فقط خدا رحم کنه