2777
2789
عنوان

یک اتفاق خوب

411 بازدید | 21 پست

ما چند روز دیگه مهلت رهن خونمون تموم میشد ...دیشب به صاحب خونه زنگ زدیم برای تمدید و شرایط رهن و اجاره ...گفت اجازه بدید فکر کنم...امشب زنگ زد و گفت بمونید بدون اینکه چیزی اضافه کنید توی این اوضاع اقتصادی دلم نمی‌خواد بهتون فشار بیاد...از سر شب توی شوک هستیم...ما پیشبینی کرده بودیم و یک مقدار پول کنار گذاشته بودیم اما واقعا انتظارش رو نداشتیم...همش دارم براش دعا میکنم خیر و برکت بیاد توی زندگیش..‌امیدوارم از این صاحب خونه ها برای همه وجود داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منم فکر میکردم سی چهل تومن اضافه کنه

بخدا اگه بدونی چه خونه ایه حیفت میاد یه خونه 50 متری که نه تلفن نه موکت نه پرده نه کابینت هیچی نداره حمامشم همش یک متره یه ستون وسط خونه که فقط یه طرف خونم فرش داره اونطرفش فقط موکت یه خوا داره 2متر در 4 متر با یه آشپز خونه کوچیک

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
همیشه اروز خوب دارم حتی برای کسانی نمبشناسم چون میگم اون لحظه خدا خواست اجابت کنه چرا بد بخواهم برای ...

منم کلی ازت حال خوب گرفتم و انرژی مثبت ...امیدوارم در زندگی خودت جاری بشه این حال خوووب همیشه

همیشه اروز خوب دارم حتی برای کسانی نمبشناسم چون میگم اون لحظه خدا خواست اجابت کنه چرا بد بخواهم برای ...

راستش از اول امسال ما توی شرایط مختلف مجبور شدیم به چند نفر از نزدیکان مون کمک کنیم....یکی از نزدیکان مون پول رهن خونه کم آورد ما با اینکه مطمئنم نبودیم برای آبان میتونیم پولمون رو برای رهن خودمون کنار بزاریم بهش قرض یکساله دادیم...چند وقت پیش یکی از آشناهای سابقم زنگ زد و توی حرفاش فهمیدم به خاطر کرونا بیکاره به دوسه تا مناسبت مثل تولدش و اینا با مشورت همسرم براش پول ریختم پریروز هم با اینکه توی کارتم فقط صد تومن مونده بود داروی یک خانم رو توی داروخونه حساب مردم پول نداشت و میخواست شناسنامه اش رو گزو بزاره...امشب که این اتفاق افتاد احساس کردم یک دعا پشت سرمون بوده...برای همین دلم خواست این حس رو منتقل کنم توی اینجا

راستش از اول امسال ما توی شرایط مختلف مجبور شدیم به چند نفر از نزدیکان مون کمک کنیم....یکی از نزدیکا ...

وای چقدر مهربون همچین ادمایی کم پیدا میشن😍😍خوشبحالتون مطمن یاش دعا یکی شون پیشت بوده امیدورام دعاها که پشت تون هست به بزرگترین خواسته هاتون برسید