2777
2789
عنوان

یک اتفاق خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 21 پست
وای چقدر مهربون همچین ادمایی کم پیدا میشن😍😍خوشبحالتون مطمن یاش دعا یکی شون پیشت بوده امیدورام دعاه ...

ممنونم عزیزدلم امیدوارم برای شما هم بهترین ها پیش بیاد...یادت موند برای خونواده ام دعا کن عاقبت به خیر بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم فکر میکردم سی چهل تومن اضافه کنه

انشالله به حق همین دل پاکتون قبل اینکه سال تموم شه مهلت رهن تموم شه صاحب خونه ی دلخواهتون بشین جوری که خودتون باورتون نشه،،الهی امین

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...

الهی که همیشه اتفاقات خوب تو زندگیت بیفته تو این بارون نعمت الهی از خدا میخوام همیشه خوشحال بشی...شماهم دعام کن محتاج نامردان نشم توی وضعیت سختی هستم😔

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
بعد جدایی مادرتون با کی بزرگ شدین ؟ همسرتون باهاش چطور اشنا شدین خوبه همسرتون ؟ 

عزیزم ما پیش پدرم موندیم اما برای رفتن به خونه مامانم یا اقوام مادریم هیچ مشکلی نداشتیم...با همسرم سالها بعد دوست شدم...و بعد هم ازدواج کردم...خوبیم با هم شکر خدا

بعد جدایی مادرتون با کی بزرگ شدین ؟ همسرتون باهاش چطور اشنا شدین خوبه همسرتون ؟ 

قبلاً یک کاربری دیگه داشتم رمزش یادم رفت الان دیدم که دو سال پیش هم توی یکی از تاپیکات همین سوالها رو جواب دادم...نمیدونم چرا آنقدر نگرانی