2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری کمک؟؟؟؟

738 بازدید | 19 پست
من 28 ساله و نه فامیلی و نه سابقه داریم یه پسر سالم هم دارم دیروز رفتم سونو گفت NT:3.4 است و استخوان بالای بینی کوچیده تشکیل نشده اما نوشته پرزنت و یه چیزی ادامه نوشته بود امروز جواب آزمایش میاد دکتر سونو گفت های ریسک است و خیلی منو ترسید کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش امینو سنتز میفرستن
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بابا آز اشتباه زیاد داره به نظرم من nt 0/95 که دیگه عالیه بعد t21که سندروم داون 1081در صورتی که این دو به هم مربوطه تازه خواهرم nt 1.9 t211:460 بچه بسیارم سالم و باهوشه
خدای مهربون ازت یه نی نی سالم می خوام نی نی مو برا حفظ کن