2777
2789
عنوان

قهر من با شوهرم

654 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها 

من چن ماهه عقد کردم ن جشن نامزدی داشتم نه جشن عقد 

خلاصه اینک من دو سال نامزدم اینقد زخم زبون از همه خوردم ک چرا اینقد طولانی شد و این حرفا...دیگ کلافه شدم 

خلاصه اینک اخرای شهریور شوهرم گفت کرونا حالا حالاها نمیره ک ما بخوایم عروسی بگیریم با خانواده ت صحبت کن دو ماهه دیگ بریم خونمون منم قبول کردم و ب خانوادم گفتن اونا هم راضی شدن و شروع کردن ب جهاز خریدن واسه ی من... و به کل فامیل گفتیم من دوماهه دیگ قرار بدون عروسی برم...دیشب به شوهرم پیام دادم گفتم من به خانوادم بگم کی میریم خونمون... میگ بهشون بگو اردیبهشت چون من قبل از اون نمیتونم خیلی عصبی شدم و بهش گفتم من فقط طلاق میخوام دیگ نمیتونم ادامه بدم من هم جلو خانوادم هم فامیل شرمنده میشم دیگ وارد سه سال شدیم ما ک هیچ جشنیم نمیگیریم چرا اینقد طولانی بشه اخه از دیشب دیگ انلاین نشدم و بهش گفتم دیگ ب من زنگ نزن و اگ کار داشتید ب پدرم بگید اونم واسه طلاق دیگ از این بلاتکلیفی متنفرم خیلی خسته شدم

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان خیلیا تو۳سال عقدن چرا بیخود حرفه طلاقو میکشی وسط بعدشم اینکه جشن نگرفتن برات تقصیره خود ...

راست میگه دوستمون همین دختر عمه من برگشت به همه فامیل های شوهرش گفت که من عروسی میخوام و میخ ام لباس عروس تنم کنم و... اونا هم راضی شدن

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری

دو ماهه جهاز خریدن خیلی سخته واقعا پروسه زمانبری هست

یه لباس عروسم بپوش برین اتلیه عکس بگیرین

حالا دو ماه با اردیبهشت زیاد فرقی نداره اوقات تلخی نکن خاطره بدی برای همسرت درست نکن 

به فامیل هم هیچ ارتباطی نداره چیزی گفتن بگو این تصمیم منو همسرمه غیر مستقیم میگی به کسی مربوط نیست

طلاق رو هم برای موضوعای خیلی مهم بذار 

هر چی شد مثل بچه ها طلاق رو پیش نکش بعدا حرفت بی ارزش میشه

عزیزم،به اونم حق بده،زندگی ساختن به این آسونیا نیس که،منم شرایطم دقیقا مثل توعه و الان دو سال و چهار ماهه که تو عقدم،ولی شوهرم گفته تا عید نمیریم سر خونه زندگیمون،منم دارم شرابطش و میبینم و درک میکنم که تواناییش و نداره،هیچ وقت واسه حرف بقیه و فک و فامیل زندگی خودت و شوهرت و تلخ نکن،اونا هرکاری که بکنین حرف خودشون و میزنن،تو اولویتت باید شوهرت باشه،بگو صبر میکنیم تا اردیبهشت ببینیم شاید وضعیت کرونا بهتر شد تونستیم مجلس بگیریم،به اونا میتونی یه چیزی بگی ولی چرا بخاطر مسئله به این کوچیکی اسم طلاق و میاری دخترگل

ول کن شوهرا همواره طلب باباشون از آدم میخوان ولی حرف طلاق رو گفتی خوب کردی اگه هم اومدن منت کشی بهش بگو تا عروسی نگیریم هیچ جا نمیام بزار پول خرج کنن اینجوری زبون در نیارن .

با این کارت نشون دادی از طلاق ترسی نداری 

ولی بازهم خودت صلاح زندگی تو میدونی 

۳سال عقد که چیزی نیست بزار فامیل حرف بزنه اونها که تو زندگی تو نیستن

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری