2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها تورو خدا همه بیاین

46 بازدید | 2 پست

سلام ازتون خواهش میکنم برای دایی شوهرم دعا کنید شنبه رفته بوده با دوستاش دوچرخه سواری روی کوه موقع برگشت از کوه میخوره زمین یه دستش شکسته گردنش شکسته به سرش هم ضربه خورده ولی خداروشکر کلاه داشته از شنبه تو آی سی یو بستری بیهوشه سطح هوشیاریش ۷ تورو خدا براش دعا کنید چشماشو باز کنه خیلی آدم خوبیه تا اونجایی که میتونست به همه کمک میکرد سه تا بچه کوچیک داره شماها نفستون حقه تورو به امام رضا براش دعا کنید دکترا میگن باید به هوش بیاد تا دستشو عمل کنن 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

انشالله زود خوب بشه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
انشالله زود خوب بشه

انشالله😔

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.