2777
2789

نگران نباش،،ی سری کیست و غده لنفاوی غیر فعال، هر شش ماه یکبار سونو و مامو گرافی هم کنه،نشون یک جراح هم بده،ویتامین ای بخوره ،احیانا کم کاری تیروئید نداره،؟ یکم غدد لنفاوی زیربغلش بزرگه اما غیر فعاله،موم یا ژیلت نزنه ممکنه خارش پیدا کنه و هی دست بزنه زیر بغل 

اصلا ،دست کاریشون نکنه کافئین هم کم مصرف کنه،رزیم غذایی مناسب،اضافه وزن هم نداشته باشه،ورزش هم اگه بتونه انجام بده

نگران نباش،،ی سری کیست و غده لنفاوی غیر فعال، هر شش ماه یکبار سونو و مامو گرافی هم کنه،نشون یک جراح ...

دکتر برا شنبه وقت داده.اون غده ک میگید غیر فعاله ممکنه بعدا مشکل ساز بشه؟؟

ممنون ج میدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برا شنبه وقت داده.اون غده ک میگید غیر فعاله ممکنه بعدا مشکل ساز بشه؟؟ ممنون ج میدید

ببین عزیزم این دقیقا مثل سونوی منه ،تازه برا من مجاری شیری هم گشاده ،ولی بهش فکر نمی کنم،سینم این مدلیه دیگه،اینکه در اینده ممکنه سرطان بشه یا نه معلوم نیست،ولی خانم ها بخاطر تغییرات هورمونی تا قبل از یائسگی اینجورین،بعدش ممکنه از بین برن ،اولین سونو من گریه کردم و مستقیم رفتم پیش جراح و ام ار ای سینه انجام دادم چون سنم به ماموگرافی نمی خورد ولی الان دو سال گذشته ،دیدم خیلی از خانمها سینشون فیبرو کیستیکه و اصلا سرطان نمیشه تازه ماخبر داریم زود به زود چک می کنیم اگه احیانا چیزی باشه زود می فهمیم