2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم😔

149 بازدید | 17 پست

من اصن از خونه بیرون نمیومدم

چن شب پیش با درد شدید معده رفتم بیمارستان

دو تا امپول زدم

فرداش دیدم هم معدم درد میکنه هم تب و لرز کردم ، رفتم بیمارستان آزمایش خون دادم ، گفتن لنفوسیتت ۵۰ درصد افت کرده مشکوکی به کرونا

فرداش رفتم تست مخاط ، واااااااااااایییییییی حاضرم بمیرم و تکرار نشه ، سبار دست طرفو کشیدم ، اونو که میکنن تو دماغ حس میکنی تا مغزت میره

اونم مثبت شد

الانم تو اتاق قرنطینم

گفتن علائم کرونا تغییر کرده شانس اوردی مال تو به دستگاه گوارشیت زده ، ولی باز میترسم😢

اونا که تجربه دارن ، بگن چکار کنم زودتر خوب شم؟

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

من الان از روزی که تستم مثبت شد دو هفته میگذره فقط باید دمنوش بخوری و کباب گوشت و مرغ چون اشتهات رو شدیدا از دست میدی و باید سیستم ایمنیت رو قوی کنی 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان از روزی که تستم مثبت شد دو هفته میگذره فقط باید دمنوش بخوری و کباب گوشت و مرغ چون اشتهات رو ...

اب هویج و لیمو شیرین و اینا زیاد میخورم

شما اسکن ریه هم رفتی؟ لازمه برم حتما؟

وای عزیز منم زده بود به گوارشی دور از جونت اسهال استفراغ بود درد شکم اصلا اصلا قابل تحمل نبود نرفتم دکتر فقط مایعات اگر میتونستم خوردم ویتامین سی جوشان آب میوه میوه اینا خوب بود. برام وای چقدر بد گذشت 21 روز کم نیست 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
اقا منم سرد درد و گلو درد دارم ميترسم از ازمايشش

برو عزیزم 

یه ازمایش خون بده حداقل

من دیر فهمیدم ، خواهرمم فشار خونیه ،همش عذاب وجدان دارم که مبادا بهش داده باشم

وای عزیز منم زده بود به گوارشی دور از جونت اسهال استفراغ بود درد شکم اصلا اصلا قابل تحمل نبود نرفتم ...

منم معدم درد داره ، ولی اسهال ندارم

اب هویج و لیمو شیرین و اینا زیاد میخورم شما اسکن ریه هم رفتی؟ لازمه برم حتما؟

منم دارم از یکشنبه قرنطینه ایم تیتمونم اومد مثبت اسکن دکتر گفت نمیخاد تا زمانی که اکسیژن خونت نرمال باشه غذا خوووب بخور ما سه کیلو چاق شدیم از بس خوردیم ابمیوم ویتامین سی دوبار تو روز ویتامین دی ویتامین ا با داروهای که دادن بهمون دادن میخوریم

اب هویج و لیمو شیرین و اینا زیاد میخورم شما اسکن ریه هم رفتی؟ لازمه برم حتما؟

عزیزم علاعمش چیه الان که تغییر کرده

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
منم کرونا گرفتم .ببخشید شرمنده اینکه اسهالم برای اینکه زده به گوارشم؟؟؟ الان یه هفته دقیقا علائمم ش ...

احتمالا برا شمام گوارشه ، درد معده وروده و اسهال و...

عزیزم علاعمش چیه الان که تغییر کرده

الان هر علائمی که قبلا یه سرما خوردگی ساده محسوب میشد ،میتونه کرونا باشه ،مگر اینکه با آزمایش خلافش ثابت بشه ، مثلا ممکنه ینفر فقط تب داشته باشه ، ینفر سردرد و معده درد ، ینفر اسهال و استفراغ 

منم دارم از یکشنبه قرنطینه ایم تیتمونم اومد مثبت اسکن دکتر گفت نمیخاد تا زمانی که اکسیژن خونت نرمال ...

آها

منم اکسیژنم خوبه فعلا ، امروز ۹۵ بود ،پس ویتامین دی هم بخورم