دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
گل کلم و هویج و کرفس و خیار و بادمجون و سیر و ادیه ترشی رو بریز تو دبه و توش سرکه بریز
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
باید دستت به ترشی بره من گل کلم تنها ترشی میندازم معرکه میشه
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
اگبپزی یه هفته ای اماده س اما نپزی فککنم یه ماه بمونه خوبه البته من طاقتنمیارم دوهفته ای میخورم.جاش یحای خنک باشه خوبه مثلن بالکن یاراه پله.دبه اشم میگن شیشه ای خوبه اما منپلاستیکی استفاده میکنم سعی کن زیاد دبه اش بزرگ نباشه.سرکه ام سفیدبریز میتونی کلن سرکه بریزی یا یه لیوان اب دو لیوان سرکه یامیتونی شوربذاری ک کلن سرکه نمیریزی فقط نمک میزیزی ک نمکش از ترش کلم باید بیشترباشه.بنظرم یجا ک نورش کمه بذاری خوبه.در دبه رو محکمبند ک هوا نکشه تازمانی ک اماده نشده درشو باز نکن